Διώξεις για κακουργηματικές πράξεις ζητά ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης

Διώξεις για κακουργηματικές πράξεις ζητά ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης

Διώξεις για κακουργηματικές πράξεις ζητά ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 891 ΦΟΡΕΣ

Άναυδη η κοινή γνώμη για την ανατριχιαστική διακόρευση της 8χρονης

Το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά κατά της γυναίκας που φέρεται να προκάλεσε την κακοποίηση στην 8χρονη, εξετάζει ο παππούς της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο ηλικιωμένος διά του συνηγόρου του κ. Στέλιου Αλεξανδρή, αναμένει τις εξελίξεις της υπόθεσης και κυρίως τη συνέχεια που θα δοθεί από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου η οποία και χειρίζεται προσωπικά το θέμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αλεξανδρή στη «Ροδιακή», ο παππούς αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο ακόμη και να στραφεί νομικά εναντίον της «ξαδέλφης» για την εκβίαση που θέλησε να του κάνει.
Ο κ. Αλεξανδρής ξεκαθάρισε ωστόσο ότι όλα είναι πρώιμα και θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης και κυρίως από τις διώξεις που θα ασκηθούν προς τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Ο ίδιος είπε πως «με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, το λιγότερο που μπορεί να σκεφθεί είναι η άσκηση ποινικής δίωξης για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της υπεύθυνης για την πράξη που έγινε στο ανήλικο κορίτσι».

Όπως είναι γνωστό, όλα τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκονται στα χέρια της αρμόδιας Εισαγγελέως, η οποία και τα εξετάζει, προκειμένου να αποφανθεί για τη συνέχεια. Αν δηλαδή ασκηθούν ποινικές διώξεις, σε τι βαθμό και σε ποιον/ποιους ή αν θα υπάρξει και συνέχεια σε ό,τι αφορά τη λήψη καταθέσεων από άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι εξελίξεις δείχνουν πλέον ότι το παιδί αυτό που σήμερα βρίσκεται σε ασφαλή δομή πρόνοιας και αναρρώνει, κακοποιήθηκε με ανατριχιαστικό τρόπο, όταν γυναίκα-συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, θέλοντας τάχα μου να εξετάσει το κορίτσι που παρουσίαζε προβλήματα στα γεννητικά του όργανα και να διαπιστώσει αν βιάστηκε (!) χρησιμοποίησε το δάχτυλό της καταφέρνοντας έτσι να διαρρήξει εν μέρει τον παρθενικό υμένα του κοριτσιού!

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν από τη μητέρα του κοριτσιού στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου, ενώ η ίδια η γυναίκα – συγγενής που κατέθεσε στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το θλιβερό αυτό γεγονός. Στόχος, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της μητέρας, να εκβιάσει την ίδια και τον παππού, έτσι ώστε να της καταβάλλουν ποσό της τάξης των 500 ή των 700 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω