Μεγάλο συνέδριο στη Ρόδο με 500 διοργανωτές γάμων

Μεγάλο συνέδριο στη Ρόδο με 500 διοργανωτές γάμων

Μεγάλο συνέδριο στη Ρόδο με 500 διοργανωτές γάμων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2964 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου

Το 7ο Συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP) έρχεται φέτος για πρώτη φορά στη Ρόδο! Από τις 9 εως 11 Νοεμβρίου στο Mitsis Alila Resort & Spa, luxury experts από τον χώρο του γάμου από περισσότερες από 70 χώρες, πρόκειται να παρευρεθούν στη μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα παγκοσμίως για τους destination γάμους και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, καθώς το Love4weddings θα είναι official media partner.

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό παγκόσμιο συνέδριο γάμου, παγκόσμιας εμβέλειας, όπου κορυφαίοι επαγγελματίες του γάμου από όλο τον κόσμο θα συζητήσουν για τα τελευταία wedding trends, θα παρουσιάσουν μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς, χώρους, δημιουργικούς συνεργάτες και υπηρεσίες!

Αναμφίβολα το Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο αποτελεί άριστη επιλογή για να φιλοξενήσει ένα τέτοιου είδους event που θα εντυπωσιάσει όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και ολόκληρο το νησί! Είναι ένα πολυτελέστατο, all-inclusive 24ωρο παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων, που ξεχωρίζει για την εκπληκτική αρχιτεκτονική και την υψηλή αισθητική του.

«Η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας «Γάμων προορισμού» στον κόσμο, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση της ετήσιας έκθεσής της για πρώτη φορά στη Ρόδο. Το Mitsis Alila Resort & Spa, μέλος του Ομίλου Mitsis Hotels, που βρίσκεται στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου, επιλέχθηκε ως ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Το υπερπολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων θα έχει την τιμή να υποδεχθεί περισσότερους από 500 ειδικούς και influencers στο χώρο των πολυτελών γάμων από 70 χώρες του κόσμου, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους στη χώρα μας.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση θα προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την προβολή των τελευταίων τάσεων στους γάμους, την ανάδειξη μερικών από τους δημοφιλέστερους γαμήλιους προορισμούς, ονειρεμένους χώρους δεξιώσεων, δημιουργικούς συνεργάτες και νέες υπηρεσίες, ενώ θα αναδείξει για πρώτη φορά τη χώρα μας ως έναν ελκυστικό προορισμό γαμήλιων εκδηλώσεων και ταξιδιών».

(Πηγή; everafter.gr)

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί