Στ. Αλεξανδρής: Η καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη για την κακοποίηση της 8χρονης μόνο κακό θα προκαλέσει!

Στ. Αλεξανδρής:  Η καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη για την κακοποίηση της 8χρονης  μόνο κακό θα προκαλέσει!

Στ. Αλεξανδρής: Η καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη για την κακοποίηση της 8χρονης μόνο κακό θα προκαλέσει!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 689 ΦΟΡΕΣ

Στην καθυστέρηση που παρατηρείται σε ό,τι αφορά τη δικαστική εξέλιξη που αφορά την υπόθεση με την κακοποίηση της οκτάχρονης αναφέρθηκε χθες μιλώντας στον “Sky Rodos” o συνήγορος υπεράσπισης του παππού της ανήλικης κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

«Περίμενα γρηγορότερα αντανακλαστικά με την έννοια ότι η 50χρονη, φέρεται να έχει ομολογήσει εδώ και τρεις ημέρες αλλά δεν έχει συλληφθεί . Με τη δικηγόρο της και μέσω των καναλιών κάνει στροφή και δηλώνει ότι η ομολογία της ήταν προϊόν πίεσης. Παρ’ όλα αυτά η υπόθεση δεν έρχεται στο δικαστήριο.

Όσο περισσότερο χρόνο έχει ένας κατηγορούμενος να λογοδοτήσει στις αρχές τόσο περισσότερο χρόνο έχει να καλύψει κάποια από τα τεκμήρια του εγκλήματός του. Κάποια αδικήματα, όπως αυτό που φέρεται να τέλεσε, πρέπει να έχουν άμεση διερεύνηση από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές. Φαίνεται να κλείνει η δικογραφία και δικαστική εξέλιξη δεν έχουμε και αυτό με φοβίζει γιατί κρίσιμα στοιχεία ίσως χαθούν. Πρέπει να βγουν όλα στο φως», τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Σε ερώτηση σχετικά με τον παππού του παιδιού ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε:

«Ο άνθρωπος για επτά ημέρες ήταν στο κάδρο της δημοσιότητας αφού όλοι έλεγαν πως είναι ο δράστης. Όχι μόνο δεν εμπλέκεται αλλά διατηρεί ατόφια τα δικαιώματά του σε ποινικό και αστικό επίπεδο εναντίον εκείνων που τον ενέπλεξαν. Την ταυτότητα και τα κίνητρά τους θα τα βρούμε στην πράξη. Πρέπει όμως επιτέλους να έρθει η δικογραφία στην Εισαγγελία.

Δεν έχουν σχηματοποιηθεί ακόμη οι κατηγορίες για να ξέρουμε ποια θα είναι η ποινική μεταχείριση της 50χρονης για όσα φέρεται πως τέλεσε. Πολύ φοβόμαστε μάπως φθάσει η υπόθεση στο ύψος πλημμελήματος για υπόθεση απάτης.

Ο παππούς θέλει να ασκήσει όλα τα δικαιώματά του άμεσα».
«Η απόπειρα απάτης μπορεί να προκύψει από το γεγονός ότι προσπάθησε η γυναίκα να πάρει χρήματα από τον παππού και τη μητέρα. Προκλήθηκε βαριά σκοπούμενη βλάβη σωματική στο παιδί. Ο κολασμός πρέπει να είναι παραδειγματικός», τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι πρέπει στο παιδί να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η μητέρα πρέπει να έχει την επιμέλεια και τη φροντίδα των 4 παιδιών της.

«Τα παιδιά είναι μόνα τους. Μόνο ο παππούς τα στηρίζει. Αρκεί όμως αυτό;Τελούμε σε αναμονή των κινήσεων από την Εισαγγελική αρχή», τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών