Ξανά όλοι στους αγώνες δρόμου σήμερα με το Run Greece

Ξανά όλοι στους αγώνες δρόμου σήμερα με το Run Greece

Ξανά όλοι στους αγώνες δρόμου σήμερα με το Run Greece

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Επανεκκίνηση σήμερα στη Ρόδο των αγώνων δρόμου αντοχής με το Run Greece στα 5 και τα 10χλμ. ύστερα από δυο χρόνια.

Βάσει του ενδιαφέροντος του κόσμου φέτος, αναμένεται να βρεθούν στην εκκίνηση πάνω από 400 δρομείς εμβολιασμένοι ή που έχουν νοσήσει, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ. Χθες από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ η οργανωτική επιτροπή βρισκόταν στο βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας», αφού από τα γραφεία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου οι συμμετέχοντες παραλάμβαναν τους αριθμούς και το αθλητικό υλικό τους, ενώ γίνονταν κι εγγραφές της… τελευταίας στιγμής.

Η εκκίνηση και για τις δύο αποστάσεις στον αγώνα του ΣΕΓΑΣ με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου θα δοθεί στις 10.00, αλλά φέτος δεν θα διεξαχθεί αυτός των 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων.

Η διαδρομή του αγώνα με εκκίνηση μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας:
-Με κατεύθυνση την παραλιακή λεωφόρο επί της Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) προς ΑΚΤΑΙΟΝ, Νέα Αγορά, Σταθμό Ταξί, στροφή αριστερά επί του κρασπέδου πριν από την Πλατεία Νεωρίου με κατεύθυνση τον Φάρο του Αγ. Νικολάου.

-Στο τέλος του κρασπέδου και πριν από τον Φάρο του Αγ. Νικολάου αναστροφή δεξιά, άνοδος της ράμπας προς το επάνω διάζωμα (δρόμο).

-Μπροστά από τους Μύλους, κατεύθυνση προς την έξοδο και τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ελευθερίας, Πύλη Ελευθερίας, αριστερά Πύλη Ταρσανά, δεξιά Ακτή Σαχτούρη επί του οδοστρώματος.

-Κατεύθυνση προς το τουριστικό λιμάνι, στροφή δεξιά ακολουθώντας το οδόστρωμα παράλληλα με τα τείχη (κυκλοφοριακή κατεύθυνση οχημάτων) με κατεύθυνση τα φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Αυστραλίας - Καναδά - Βύρωνος, στροφή δεξιά στην αρχή της Βύρωνος.

-Άνοδος της Βύρωνος παράλληλα με τον μαντρότοιχο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, μέχρι τη συμβολή (Ρολόι Σταδίου) της Βύρωνος με τις οδούς Βενετοκλέων και Λεωφόρου Δημοκρατίας.

-Δεξιά με κατεύθυνση την καθολική Εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου.

-Διαδρομή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας (έχοντας δεξιά το πάρκο και την τάφρο της Μεσαιωνικής Πόλης).

-Διασχίζουμε τη συμβολή με την οδό Ναβαρίνου (αριστερά) και το λιθόστρωτο προς την Πύλη Ντ' Αμπουάζ (δεξιά) με κατεύθυνση τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου (αριστερά) και την αρχή της Εθνάρχου Μακαρίου (δεξιά).

-Διασχίζουμε τη διασταύρωση με την Αλ. Διάκου (αριστερά) και Αλ. Παπάγου (δεξιά) και φθάνουμε στην Πλατεία Κύπρου, διασταύρωση των οδών Γρ. Λαμπράκη (αριστερά), Γαλλίας (άνοδος προς την Πλατεία Κύπρου) και Τάρπον Σπρινγκς (δεξιά).

-Διασχίζουμε την Πλατεία Κύπρου συνεχίζοντας την Εθνάρχου Μακαρίου προς την έξοδο στην παραλιακή Λεωφόρο Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) και στη συνέχεια αριστερά προς το σημείο τερματισμού.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν