Στα χρώματα του Ροδήλιου ο Θοδωρής Τσικούρης

Στα χρώματα του Ροδήλιου ο Θοδωρής Τσικούρης

Στα χρώματα του Ροδήλιου ο Θοδωρής Τσικούρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Τη μεταγραφή του Θοδωρή Τσικούρη ανακοίνωσε επισήμως ο Ροδήλιος τη νέα περίοδο. Πρόκειται για έναν τριαθλητή αλλά και φίλο της ποδηλασίας, οδοντίατρο στο επάγγελμα, που, παρά το ότι έχει σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, πετυχαίνει σημαντικές επιδόσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Μια «νέα αρχή» θα επιχειρήσει να κάνει ο τριαθλητής (και οδοντίατρος στο επάγγελμα) κ. Θοδωρής Τσικουρής την προσεχή αγωνιστική χρονιά στο άθλημα της ποδηλασίας, μέσα από τον Ροδήλιο, όπου και εντάχτηκε.

Ο αθλητής τριάθλου μεγάλων αποστάσεων και ο μικρότερος ηλικιακά στην Ελλάδα που τερμάτισε αγώνα απόστασης Ironman (3,8km κολύμβηση, 180km ποδήλατο, 42,2km τρέξιμο), που έχει διαγνωστεί με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Επίσης το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 επέλεξε την περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Σάλακο, κι έδωσε έναν μεγάλο αγώνα τον οποίο ονομάζει “Everesting Challenge” όπου και κάλυψε με το ποδήλατό του την απόσταση των 8.848 μέτρων, που συνολικά υψομετρικά ισούται με την κορυφή των Ιμαλαΐων, το Έβερεστ, το ψηλότερο σημείο στον κόσμο. Ο Θοδωρής δεν ολοκλήρωσε απλώς τον άθλο του, αλλά ξεπέρασε τα προβλεπόμενα!

Ο απολογισμός του ήταν 8.890m υψομετρική διαφορά με 235 km ανάβαση, τα οποία κατάφερε να διανύσει σε χρόνο λίγο περισσότερο από 14 ώρες!
Με μεγάλη χαρά σε καλωσορίζουμε “Theo Tsik” στην ομάδα μας, να έχεις υγεία και μόνο επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα