Πέρασε και το Run Greece αλλά έρχεται το 2022…

Πέρασε και το Run Greece αλλά έρχεται το 2022…

Πέρασε και το Run Greece αλλά έρχεται το 2022…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Το Run Greece έδωσε το… σύνθημα της επανεκκίνησης των αγώνων δρόμου στη Ρόδο, αν και οι συμμετοχές θα μπορούσαν να είναι κάπως περισσότερες, αλλά παράλληλα ολοκλήρωσε και τη φετινή ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά στον στίβο, μέσα στην πανδημία.

Όλα την περασμένη Κυριακή πήγαν κατ’ ευχήν και κάπου 400 δρομείς έδειξαν ότι, παρά τις δυσκολίες, είναι παρόντες, πάντα πιστοί υποστηρικτές του δρομικού κινήματος. Κάποια παράπονα ακούστηκαν, είναι η αλήθεια, για μια σύγχυση που προκλήθηκε εξαιτίας ενός e-mail προς τους συμμετέχοντες με τις τεχνικές οδηγίες που ανέφερε μέσω ενός γραφικού ότι η εκκίνηση των 10χλμ. θα δοθεί στις 10.00 και των 5 στις 11.30.

Πάντως, αρκετές ημέρες πριν οι διοργανωτές μέσω ανακοινώσεών τους και της συνέντευξης Τύπου είχαν διευκρινίσει ότι θα δοθεί κοινή εκκίνηση για τους δρομείς και των δύο αποστάσεων στις 10.00, γι’ αυτό και ήταν ελάχιστοι εκείνοι που …τσίμπησαν από το e-mail. Άλλωστε μέσα στην πανδημία όλα αλλάζουν από… στιγμή σε στιγμή κι όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος σε αγώνες αντοχής είναι πάντα στο… ακουστικό τους για ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα.

Σε όλους τους άλλους τομείς, του εθελοντισμού περισσότερο και της ρύθμισης της κυκλοφορίας από το πρωί έως και τις 11.30 περίπου, δεν διαπιστώθηκε κάτι «ακραίο», γι’ αυτό η συντριπτική πλειονότητα των δρομέων έμεινε ευχαριστημένη από την όλη διοργάνωση.

Από ‘δω και πέρα η διοργανώτρια ΕΑΣ Δωδεκανήσου και όλοι όσοι είναι κοντά στον στίβο θα ξεκουραστούν ένα διάστημα και θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν για να οργανώσουν καλύτερα το πρόγραμμα του 2022, πάντα σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τους υποστηρικτές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους χορηγούς.

Το παν είναι να βγει αλώβητη η ανάπτυξη απ’ όλον αυτόν τον κυκεώνα στον οποίο έχει εμπλακεί συνολικά ο αθλητισμός και να προσεχθεί ο παραπέρα σχεδιασμός προς αποφυγήν δυσάρεστων εκπλήξεων στο εγγύς μέλλον. Τουλάχιστον ας έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα το 2022 και τα υπόλοιπα θα τα δούμε εν καιρώ…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.