Δ. Ζαννετούλης: Aλλοιώνουν το master plan της ΔΕΥΑΡ

Δ. Ζαννετούλης: Aλλοιώνουν το master plan της ΔΕΥΑΡ

Δ. Ζαννετούλης: Aλλοιώνουν το master plan της ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Kαι προχωρούν στην κατασκευή βιολογικών σε Κρεμαστή και Κολύμπια

Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” χθες το μέλος της παράταξης μείζονος μειοψηφίας κ. Δημήτρης Ζαννετούλης.

«Τα θέματα που κυριάρχησαν στις συνεδριάσεις ήταν τέσσερα. Μεταξύ αυτών ήταν αυτό που αφορούσε την ακύρωση του έργου της ενίσχυσης των αντλιοστασίων στην Ιαλυσό.

Φαίνεται ότι προωθείται το έργο της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού στην Κρεμαστή. Επίσης αποφασίστηκε η χωροθέτηση νέου βιολογικού στα Κολύμπια. Θα καλύψει, όπως επισημάνθηκε, τις ανάγκες των κοινοτήτων Αφάντου και Αρχαγγέλου. Ξεκαθάρισα ότι πρέπει να χωροθετηθεί βιολογικός στον Αρχάγγελο», δήλωσε ο κ. Ζαννετούλης ενώ καταδίκασε όσα έχουν γραφεί περί επιθέσεων του ιδίου σε δημοτικούς συμβούλους του κ. Καμπουράκη.

«Εγώ αντιμετωπίζω τον δήμαρχο πολιτικά και δεν έχω προσωπικό νταλαβέρι μαζί του. Λειτουργώ εντός παράταξης. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά και ο καθένας εξέφρασε τις απόψεις του», τόνισε ο κ. Ζαννετούλης.

Όπως τόνισε στη συνεδρίαση, έγινε αναφορά και στα έργα που έπρεπε να γίνουν στην Κατταβιά ως αντισταθμιστικά για την κατασκευή του εργοστασίου στη Νότια Ρόδο.

«Τα χρήματα έχουν σταλεί από τη ΔΕΗ εδώ και καιρό στον Δήμο. Η σύμβαση με την επιχείρηση έχει λήξει όμως. Ακόμη δεν υπάρχει νέα σύμβαση και ο εργολάβος κατέθεσε νέο αίτημα διάλυσης της σύμβασης με ό,τι αυτό συνεπάγεται», είπε ο κ. Ζαννετούλης.

Αναφορά έκανε το μέλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας και στα νέα έργα που φαίνεται να έχουν δρομολογηθεί από την επιχείρηση, όπως για παράδειγμα η αναβάθμιση του βιολογικού της Ρόδου, η χωροθέτηση βιολογικού στον Αρχάγγελο και η διαχείριση των συστημάτων μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο κ. Ζαννετούλης κατήγγειλε όμως ότι έγινε μεγάλη μεθόδευση καθώς, όπως είπε, επιχειρήθηκε να αλλοιωθεί το μάστερ πλαν της ΔΕΥΑΡ για το νησί, σε ό,τι αφορά την αποχέτευση αφού ακυρώθηκε το έργο που αφορούσε τα αντλιοστάσια της Ιαλυσού. «Μπαίνουμε σε ένα κλίμα νοσηρό και από ό,τι φαίνεται θα έχουμε νοσηρές εντάσεις» κατήγγειλε.

Ο κ. Ζαννετούλης κατηγόρησε τον κ. Υψηλάντη ότι για τον βιολογικό στα Κολύμπια είχε διαφορετική θέση πριν από λίγα χρόνια και διαφορετική τώρα. «Να δοθούν στη δημοσιότητα και τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου για να δούμε τις θέσεις που εξέφραζε ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ κ. Γιώργος Υψηλάντης και όλα τα στοιχεία που αφορούν τον βιολογικό στα Κολύμπια», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννετούλης.

Για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Ζαννετούλης δήλωσε: «Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της και η μνήμη της ας οδηγήσει τους υποψηφίους προέδρους σε πολιτική ενότητα πολιτική υπευθυνότητα για να κρατήσουν το ΠΑΣΟΚ ενωμένο».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας