Ό,τι χειρότερο για τον Διαγόρα η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Ό,τι χειρότερο  για τον Διαγόρα η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Ό,τι χειρότερο για τον Διαγόρα η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Ό,τι χειρότερο ήταν για τον Διαγόρα η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας για λόγους πόθεν έσχες, όπως ανέφερε. Και αυτό διότι ο «Γηραιός» με τα τωρινά δεδομένα δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ Β’ το οποίο όπως φαίνεται αναμένεται να αναβληθεί.

Η διοίκηση της ομάδας του νησιού μας περιμένει να πάρει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου από εκεί και πέρα να κάνει προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο ζητώντας να πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα. Χωρίς το σκεπτικό, δεν μπορεί να κινήσει την απαραίτητη διαδικασία και αυτό που φοβούνται στον σύλλογο είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση λόγω και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση της ομάδας του νησιού μας είχε γίνει πέρυσι με την ομάδα της Δόξας Δράμας η οποία δεν είχε πάρει μέρος από την αρχή αλλά μπήκε στους αγώνες στη συνέχεια. Το κακό είναι ότι η νέα αναμονή δημιουργεί προβληματισμό στους ποδοσφαιριστές που περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τώρα βλέπουν ότι μάλλον δεν θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Δεν ανησυχούν, το θεωρούν τυπικό
Από εκεί και πέρα, οι παράγοντες των «κυανέρυθρων» δεν ανησυχούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση την οποία θεωρούν μια τυπική περίπτωση.
Πιστεύουν ακράδαντα ότι αν δεν είναι αυτή την αγωνιστική, η ομάδα θα μπορέσει να πάρει κανονικά μέρος από τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Εκτιμούν δηλαδή ότι μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει.

Προπόνηση στον Άγιο Σουλά
Το ποδόσφαιρικο τμήμα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του. Μετά το προχθεσινό ρεπό, οι «κυανέρυθροι» έκαναν προπόνηση χθες στο γήπεδο του Αγίου Σουλά με όλες τους παίκτες να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη. Και η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο ίδιο γήπεδο. Αύριο, καιρού επιτρέποντος η ομάδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει το κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα