Kρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το πλωτό παλάτι “Νorwegian Getaway”

Kρουαζιέρα στη Μεσόγειο με  το πλωτό παλάτι “Νorwegian Getaway”

Kρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το πλωτό παλάτι “Νorwegian Getaway”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1199 ΦΟΡΕΣ

Η κρουαζιέρα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει και βρίσκει σιγά-σιγά τους ρυθμούς της, έχοντας αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πανδημίας που σταμάτησε τα ταξίδια αναψυχής σε όλο τον κόσμο.

Οι εταιρείες τη φετινή χρονιά τόλμησαν εφαρμόζοντας υγειονομικά πρωτόκολλα να επανεκκινήσουν την κρουαζιέρα με αργά αλλά σταθερά βήματα ώστε να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν στην προ κορωνοϊού εποχή.
Αυτό επέτρεψε και στα τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία να οργανώσουν εκδρομές προσφέροντας και πάλι την ευκαιρία στους πελάτες τους να απολαύσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης σε διάφορες χώρες, ετοιμάζοντας πακέτα για όλα τα βαλάντια.

Ειδικά το επόμενο διάστημα που τα κρουαζιερόπλοια θα έχουν χαμηλότερες πληρότητες λόγω λήξης της τουριστικής περιόδου δίνεται η ευκαιρία διακοπών και στους ντόπιους που μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα ταξιδιού που τους ενδιαφέρει και να ξεκουραστούν δοκιμάζοντας την εμπειρία μίας κρουαζιέρας.
Μία τέτοια ευκαιρία δίνει το πρακτορείο KYDON TOURS, το οποίο απευθυνόμενο σε συμπατριώτες μας που επιθυμούν να κάνουν δεκαήμερη εκδρομή στη Μεσόγειο, προσφέρει εξαιρετικές τιμές για κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου μήνα.

Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί με το πολυτελές κρουαζιερόπλποιο “Norwegian Getaway” το διάστημα από 14 έως 24 Νοεμβρίου με επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Πειραιά.
Η εκδρομή περιλαμβάνει τη Ρόδο, το Ασντόντ, τη Χάιφα (Αγίους Τόπους), τη Λεμεσό, την Πάτμο, την Κωνσταντινούπολη, και τη Σαντορίνη. Συνοδός θα είναι η κ. Ελένη Ψυλλάκη

Το πρακτορείο KYDON TOURS που πάντα διοργανώνει ποιοτικές εκδρομές, προσφέρει εξαιρετικές τιμές για την κρουαζιέρα αυτή, της τάξης των 1.060 ευρώ, 1.180 ευρώ και 1.280 ευρώ που περιλαμβάνουν:
- Αεροπορικά εισιτήρια Ρόδο-Αθήνα-Ρόδο
- Φόρους
- Πλούσιο φαγητό και διασκέδαση στο κρουαζιερόπλοιο
- Λιμενικά τέλη και
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το πρακτορείο KYDON TOURS που βρίσκεται στην Ακτή Σαχτούρη 8, στο τουριστικό λιμάνι στα τηλέφωνα 2241023000 και 2241027722.

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού