Αθωώθηκε Πακιστανός κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού

Αθωώθηκε Πακιστανός κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού

Αθωώθηκε Πακιστανός κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1304 ΦΟΡΕΣ

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 59χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν που κατηγορούνταν για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Για τον 59χρονο Πακιστανό η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από τις διωκτικές αρχές μετά από καταγγελία που έγινε από τους συγγενείς της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα φέρονταν να εκτυλίχθηκαν τον Απρίλιο του 2014 οπότε και ο 59χρονος αλλοδαπός κατηγορούνταν ότι προσέγγισε το – τότε- 10χρονο κορίτσι και με την πρόφαση ότι θα του έδινε μπισκότα, την έπεισε να πάει σπίτι του, όπου την μετέφερε στο υπνοδωμάτιό του και την βίασε.

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του ο 59χρονος Πακιστανός προσήχθη και απολογήθηκε και στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας με την ανήλικη και τους οικείους της. Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Δημήτρη Δρόσου, τον έκρινε ομόφωνα αθώο λόγω αμφιβολιών.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο αλλοδαπός για ακόμα μία φορά αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ και από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν στοιχεία ενοχοποιητικά σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος