Παρέμεινε η ποινή των 14 μηνών σε Άγγλο που δάγκωσε αστυνομικό

Παρέμεινε η ποινή των 14 μηνών σε  Άγγλο που δάγκωσε αστυνομικό

Παρέμεινε η ποινή των 14 μηνών σε Άγγλο που δάγκωσε αστυνομικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 307 ΦΟΡΕΣ

Την «τάξη» πήγαν να αποκαταστήσουν αστυνομικοί στο Φαληράκι βγάζοντας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μεθυσμένο 28χρονο Άγγλο τουρίστα ο οποίος με τις χειροπέδες που του φόρεσαν επιχείρησε να σπάσει το τζάμι του περιπολικού και όταν ο αστυνομικός πήγε να τον αποτρέψει τον δάγκωσε!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του θερμόαιμου αλλοδαπού και την παραπομπή του στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου και καταδικάστηκε για αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα φθοράς πράγματος που χρησιμοποιείται στο κοινό όφελος, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση σε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ (για την απλή σωματική βλάβη).

Κατά της απόφασης αυτής ο 28χρονος Άγγλος είχε ασκήσει έφεση η οποία χθες απορρίφθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων ως ανυποστήρικτη με αποτέλεσμα να διατηρεί ο κατηγορούμενος την πρωτόδικη ποινή που του έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου, ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 5.30 τα ξημερώματα στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 όταν οι αστυνομικοί μπήκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο είχε κλείσει στο Φαληράκι, και επιχείρησαν να βγάλουν έξω τον 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ. Παρά τις συστάσεις των αστυνομικών ο αλλοδαπός σε κατάσταση μέθης όχι μόνο αρνήθηκε να κάνει ό,τι του λένε αλλά άρχισε να φωνάζει ότι του ασκείται αστυνομική βία και ότι τον χτυπάνε.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν μέσα στο περιπολικό. Τότε με το μεταλλικό μέρος των χειροπεδών ο Άγγλος άρχισε να χτυπάει το τζάμι του περιπολικού με σκοπό να το σπάσει. Όταν ένας εκ των αστυνομικών προσπάθησε να τον αποτρέψει να προκαλέσει φθορά στο περιπολικό, ο 28χρονος τον δάγκωσε δυνατά στον αριστερό καρπό, πάνω από τα προστατευτικά γάντια που φορούσε!
Ταυτόχρονα ο αλλοδαπός εξύβρισε στα αγγλικά τους αστυνομικούς!

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών