Μίκα Ιατρίδη: Να δρομολογηθεί το ταχύπλοο και τον χειμώνα στην Κάσο και την Κάρπαθο

Μίκα Ιατρίδη: Να δρομολογηθεί το ταχύπλοο και τον χειμώνα στην Κάσο και την Κάρπαθο

Μίκα Ιατρίδη: Να δρομολογηθεί το ταχύπλοο και τον χειμώνα στην Κάσο και την Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Τη δρομολόγηση ταχυπλόου πλοίου και κατά τους χειμερινούς μήνες στη γραμμή Ρόδου – Καρπάθου – Κάσου – Σητείας με προέκταση και στο Ηράκλειο, πρότεινε η Μίκα Ιατρίδη στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκηστη Βουλή.

Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., βασιζόμενη στις προτάσεις των φορέων των νησιών της συγκεκριμένης γραμμής, αλλά και από τα πολύ θετικά αποτελέσματα στην εμπορική κίνηση και τον τουρισμό που προέκυψαν από τη δρομολόγηση του ταχυπλόου πλοίου, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να διερευνηθούν οι δυνατότητες ώστε η δρομολόγηση αυτή να συνεχιστεί και κατά τους χειμερινούς μήνες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Σε σχέση με τις πληρωμές για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ενημέρωση από την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας ότι αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ότι αναμένεται να καταβληθεί μέρος των ποσών στους νησιώτες, που έχουν κάνει χρήση του ισοδύναμου, εντός των επόμενων ημερών.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»