Ως εν δυνάμει κατηγορούμενος θα καταθέσει ο παππούς της 8χρονης

Ως εν δυνάμει κατηγορούμενος θα καταθέσει ο παππούς της 8χρονης

Ως εν δυνάμει κατηγορούμενος θα καταθέσει ο παππούς της 8χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1377 ΦΟΡΕΣ

Κλήθηκε από την εισαγγελέα στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού και του τι πραγματικά του έχει συμβεί, αλλά κυρίως από ποιον.

Στο πλαίσιο αυτό, στο «στόχαστρο» της εισαγγελικής έρευνας φέρεται να έχει κλειδωθεί και πάλι ο παππούς του ανήλικου παιδιού, ο οποίος και καλείται να καταθέσει ως εν δυνάμει κατηγορούμενος, για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο παππούς έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα φέρονται να του καταλογίζονται αύριο, ωστόσο ο ίδιος εξαρχής αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του σε μία τέτοια υπόθεση και ιδίως με «πρωταγωνιστές» τα εγγόνια του που ανέθρεψε και φρόντιζε καθημερινά.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο συνήγορος του παππού, κ. Στέλιος Αλεξανδρής δήλωσε τα εξής:
«Το δικηγορικό μας γραφείο από την πρώτη στιγμή είπε ότι είναι μία υπόθεση, από τη δική μας την πλευρά τουλάχιστον, ξεκάθαρη.

Παρ’ όλα αυτά η κυρία Εισαγγελέας αποφάσισε να περιβάλλει τον παππού με τον «μανδύα» του υπόπτου, μέχρι τις 5 Νοεμβρίου αφού μελετήσουμε τη δικογραφία θα καταθέσουμε τις δικές μας έγγραφες εξηγήσεις και η υπόθεση, την οποία δεν την φοβόμαστε, θα πάρει την πορεία της».

Ερωτηθείς για τα αδικήματα που φέρεται να είναι ύποπτος ο πελάτης του ο κ. Αλεξανδρής είπε: «Τα δύο βασικά αδικήματα στον «κόσμο» της γενετήσιας προσβολής είναι ο βιασμός και η αποπλάνηση, αυτά τα δύο φερόμενα αδικήματα, αλλά σας λέω επειδή ακόμη η υπόθεση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και απλώς η κλήση γίνεται μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, δεν θα ήθελα να πω θέματα τα οποία δεν θα είναι σε αντιστοιχία με τη δικογραφία».

Τέλος, ο συνήγορος του παππού κ. Αλεξανδρής ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν νέα στοιχεία που να «κλειδώνουν» εκ νέου στο στόχαστρο των αρμόδιων διωκτικών αρχών τον πελάτη του, κάτι το οποίο αρνήθηκε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η υπόθεση θα «κλείσει» για τον παππού προτού φθάσει στο ακροατήριο.

«Για εμάς δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο αλλά επιφυλάσσομαι να μελετήσουμε και πάλι τη δικογραφία αλλά θεωρούμε ότι θα λυθεί το ζήτημα άπαξ και διά παντός και πιστεύω ότι αυτή η υπόθεση δεν θα καταλήξει στο ακροατήριο» είπε ο κ. Αλεξανδρής.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών