Τα πιτσιρίκια κλείνουν τη χρονιά στον στίβο

Τα πιτσιρίκια κλείνουν τη χρονιά στον στίβο

Τα πιτσιρίκια κλείνουν τη χρονιά στον στίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στον μήνα αυτόν αλλά και τον Δεκέμβριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική χρονιά στον στίβο εντός Δωδεκανήσου με συναντήσεις που αφορούν την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’, δηλαδή αθλητών κι αθλητριών ηλικίας 12-13 ετών.

Πρόκειται για τα γνωστά τέτραθλα ως μια σημαντική αγωνιστική ευκαιρία σε όσα παιδιά έχουν ξεκινήσει τον στίβο κι ανήκουν σε ακαδημίες σωματείων.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Πάτμο ένας αγώνας με τις συμμετοχές αθλητών-αθλητριών κι από Κω, Κάλυμνο, Λέρο. Διοργανωτές θα είναι η ΕΑΣ Δωδεκανήσου, ο Ξάνθος Πάτμου κι ο εκεί Δήμος, έχοντας την πολύτιμη στήριξη χορηγών αλλά και του φίλαθλου κόσμου του νησιού.

Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στο αγωνιστικό πλαίσιο του β’ ομίλου, ενώ υπάρχει κι αυτός από τη Ρόδο, οι αγώνες για τον οποίο θα γίνουν μέσα στον Δεκέμβριο. Τον ίδιο μήνα μάλιστα σχεδιάζεται επίσης άλλη μια συνάντηση στην Κω.

Μετά απ’ αυτούς τους αγώνες θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το 2022, αφού ο ΣΕΓΑΣ έχει ήδη ένα προσχέδιο για το καλεντάρι σε ό,τι αφορά τα πανελλήνια πρωταθλήματα, ώστε κάθε ΕΑΣ να τοποθετήσει σε κατάλληλες ημερομηνίες τα διασυλλογικά της σε όλες τις κατηγορίες.

Και φέτος η ΕΑΣ Δωδεκανήσου σκοπεύει να γίνει ένας διασυλλογικός αγώνας εκτός Ρόδου και συγκεκριμένα στην Κω ή τη Λέρο, για να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά τα σωματεία από τα νησιά του βορείου συγκροτήματος, αξιοποιώντας και τις εκεί εγκαταστάσεις στίβου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα