18ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας Ρόδος- Σύμη

18ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας Ρόδος- Σύμη

18ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας Ρόδος- Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 457 ΦΟΡΕΣ

Να μη λυγάς! Δεν είναι άλλη η συμβουλή

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 18ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας στη Σύμη από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου. Ο σύλλογος «Θάλεια» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το γεγονός αυτό:

«Τα καταφέραμε και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήσαμε το 18ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας Ρόδος-Σύμη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, επιστρέψαμε από την αδράνεια που μας προκάλεσε ο Covid-19 και «σπάσαμε» τα σύνορα της Ρόδου.

Η αγκαλιά μας δυνάμωσε… Και ξάφνου από μία ιδέα, πετάξαμε και βρεθήκαμε στο αγαπημένο απέναντι νησί.
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, στο μαγευτικό νησί της Σύμης.
Με σημείο εκκίνησης το καφενείο «ΠΑΧΟΣ» στην Ακτή Παύλου και τερματισμού το "Paradise Nos Beach Bar Restaurant" στον Μώλο.

Χάρη στην αγάπη, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, η προσπάθεια μας αυτή βοήθησε τους φίλους που φοιτούν στο Ωδείο της Σύμης!
Ένα ωδείο που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 με την αμέριστη συμπαράσταση του αείμνηστου πολιτικού συντάκτη και αθεράπευτα Συμιακού, Γιάννη Ε. Διακογιάννη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί η διοργάνωση μας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σύμης και ιδιαίτερα με τη συμπαράσταση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, των χορηγών και των αγαπημένων φίλων:
• Νίκου Χατζηκαλημέρη
• Γιάννη Παπαθεοδώρου που μας ταξίδεψε μουσικά
• Βούλτατζη Καλλιόπης, φωτογράφου και
• Του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΩΔΕΙΟΥ ΣΥΜΗΣ.

Σκοπός του Περπατήματος Ζωής και Ελπίδας, ήταν, είναι και θα είναι από το 2003 που καθιερώθηκε, η συμμετοχή στην ζωή, ΕΝΕΡΓΑ!
Διότι η κίνηση, είναι ζωή! Καθώς η κίνηση αποτελεί ένα από τα τρία βασικά θεμέλια της Υγείας, της Ευεξίας και της Ενέργειας.

Γιατί, στο δικό μας Περπάτημα, δεν υπάρχουν νικητές, να κατακτήσουν το βάθρο…
Αξίζει να επισημανθεί ότι στη διοργάνωση, εφαρμόστηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του Covid-19.
Η πρόεδρος Θάλεια Γεωργά, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σε Ρόδο και Σύμη και τα μέλη του Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», ευχαριστούν από καρδιάς, όλους όσοι με αυταπάρνηση, κέφι και αισιοδοξία, συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης του 18ου Περπατήματος Ζωής και Ελπίδας».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας