Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Κρεμαστής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Κρεμαστής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1683 ΦΟΡΕΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στη γέφυρα της Κρεμαστής από τις 15 Νοεμβρίου. Σε ανακοίνωση των αρμόδιων υπηρεσιών τονίζεται:

«Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «Βελτίωση επαρχιακής οδού 81Α02 επί της γέφυρας Κρεμαστής Ν. Ρόδου» πρόκειται να εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή εκτέλεσής του.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 στις 10.00 π.μ.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης ως εξής:
α) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καμείρου με κατεύθυνση από Ρόδο προς Αεροδρόμιο θα παρακάμπτονται μέσα από τον οικισμό της Κρεμαστής.

Συγκεκριμένα στο ισόπεδο τρισκελή κόμβο στην πλατεία του χωριού, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται αριστερά στην επαρχιακή οδό Κρεμαστής-Μαριτσών (οδό Ικάρων), ενώ η ευθεία κίνηση θα επιτρέπεται μόνο στους μόνιμους κατοίκους της Κρεμαστής και σε όσους θα εξυπηρετούνται από καταστήματα που θα βρίσκονται στο υπόλοιπο τμήμα της οδού μέχρι τη γέφυρα της Κρεμαστής. Τα οχήματα θα συνεχίζουν να κινούνται επί της επαρχιακής οδού Κρεμαστής - Μαριτσών μέχρι τον ισόπεδο σηματοδοτούμενο τετρασκελή κόμβο με τη Νέα Εθνική Οδό Τσαΐρι – Αεροδρομίου.

Στη συνέχεια θα στρέφουν δεξιά επί της Νέας Εθνικής Οδού Τσαΐρι – Αεροδρομίου με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, όπου θα εισέρχονται πλέον εκ νέου στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καμείρου.

β) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καμείρου με κατεύθυνση από Αεροδρόμιο προς Ρόδο θα παρακάμπτονται από τον ισόπεδο σηματοδοτούμενο τετρασκελή κόμβο της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καμείρου με τη Νέα Εθνική Οδό Τσαΐρι-Αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα η ευθεία κίνηση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ιδιοκτησίες ή θα εξυπηρετούνται από καταστήματα που θα βρίσκονται στο υπόλοιπο τμήμα της οδού μέχρι τη γέφυρα της Κρεμαστής. Τα οχήματα θα συνεχίζουν να κινούνται επί της Νέας Εθνικής Οδού Τσαΐρι – Αεροδρομίου μέχρι τον ισόπεδο σηματοδοτούμενο τετρασκελή κόμβο με την επαρχιακή οδό Μαριτσών – Κρεμαστής.

Στη συνέχεια θα στρέφουν αριστερά επί της επαρχιακής οδού Μαριτσών – Κρεμαστής μέχρι τη διασταύρωσή της με την επαρχιακή οδό Ρόδου-Καμείρου εντός του οικισμού της Κρεμαστής (στην πλατεία του χωριού).

Σημειώνεται ότι στη διασταύρωση αυτή, προτεραιότητα θα έχουν τα οχήματα που κινούνται προς το Αεροδρόμιο, ενώ θα υπάρχει σήμανση υποχρεωτικής διακοπής πορείας (STOP) στο ρεύμα κυκλοφορίας από οικισμό Κρεμαστής προς Ρόδο.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Οι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και σε τυχόν υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών».

Διαβάστε ακόμη

Στη Σύμη ο Γιώργος Νικητιάδης εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στην επέτειο της 8ης Μαΐου 1945

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές 2024: «Οι πολίτες αποφασίζουμε για την Ευρώπη του μέλλοντος»

Η διατήρηση των «ήρεμων νερών» το πρώτο θέμα στην ατζέντα Μητσοτάκη – Ερντογάν

Γ.Νικητιάδης : Ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις ιατρών στο νοσοκομείο και στην ΚΕΔ Λέρου

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης