Πέφτει η αυλαία στην Κάρπαθο

Πέφτει η αυλαία στην Κάρπαθο

Πέφτει η αυλαία στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και την ΑΕ Κατταβιάς, πέφτει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η αναμέτρηση που θα γίνει στα «Πηγάδια» θα ξεκινήσει στη 1.30 μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο Βλάχος με «βοηθούς» του τους Ζαρίδα και Ροδίτη. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι «κατεβαίνουν» με οκτώ απουσίες και ουσιαστικά με ενδεκάδα ανάγκης.

Οι παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι οι Κάτσο, Κεμάλ Κιλασίν, Αθανασόπουλος και Ζαγκότσης που είναι τραυματίες, Δράμης, Κουλιμπαλί και Καψαλάκης που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ο Στεργιόπουλος που «χρωστάει» ακόμα δυο αγωνιστικές από την τιμωρία των τεσσάρων που είχε δεχθεί.

Σχετικά με τον Ζαγκότση, σημειώνεται ότι είχαν εκφραστεί φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατό του αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή και έτσι ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων από την προσεχή Δευτέρα.

Μετά την Κάρπαθο, τριάδα-«φωτιά»

Σε γενικές γραμμές και σε ό,τι έχει να κάνει γενικότερα με το πρωτάθλημα, υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν πολύ μεγάλο βάρος στα τρια παιχνίδια που ακολουθούν μετά το σημερινό.

Η ΑΕ Κατταβιάς έχει να παίξει κατά σειρά με τους Ορφέα (εντός), Ακουσίλαο (εκτός) και ΑΕ Λέρου (εντός), σε μια τριάδα που είναι πάρα πολύ σημαντική για τον σύλλογο καθώς αναμένεται να καθορίσει κατά πολύ το μέλλον του στο φετινό πρωτάθλημα. Μεγάλος στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου να μπορεί να παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος μέχρι και το φινάλε.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.