Δεκαεννιά χρόνια μια υπόθεση στα δικαστήρια της Ρόδου!

Δεκαεννιά χρόνια μια υπόθεση  στα δικαστήρια της Ρόδου!

Δεκαεννιά χρόνια μια υπόθεση στα δικαστήρια της Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1292 ΦΟΡΕΣ

Η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», κα Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε χθες στη Ρόδο στο πλαίσιο περιοδείας της ανά τη χώρα. Ωστόσο, ως γνωστόν, είναι μία από τις πιο δυναμικές δικηγόρους της χώρας και χθες το πρωί ήταν στα Δικαστήρια της Ρόδου για υπόθεση που χειρίζεται.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αργά το μεσημέρι, προέβη και σε ένα κοινωνικό σχόλιο και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση εκκρεμεί εδώ και δέκα έτη σε πρώτο βαθμό και εδώ και δεκαεννέα έτη σε δεύτερη βαθμό.!

Και είπε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση στο πεδίο της Δικαιοσύνης, η αρνησιδικία που βιώνουν οι πολίτες, αποτελεί μείζονα παράμετρο και μείζονα παράγοντα υποβάθμισης του επιπέδου ζωής των πολιτών και της ίδιας της Δημοκρατίας. Είναι απολύτως επιβεβλημένο να αποκατασταθούν στη χώρα μας τα αυτονόητα, να υπηρετηθούν τα κεκτημένα και τα δεδομένα. Να μην θρηνούμε εν έτει 2021 είτε γιατί δεν υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ ενώ θα έπρεπε είτε γιατί-και αναφέρομαι σε δύο πολύ σοβαρά εργατικά δυστυχήματα που έγιναν μόλις τις τελευταίες εβδομάδες-δεν ελήφθησαν οι δέουσες πρόνοιες από το Κράτος και από Κρατικές ή ιδιωτικοποιημένες κρατικές επιχειρήσεις για την προστασία της ανθρώπινης ζωής…».

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch