Εντυπωσίασαν Λεβέντης και Στάτης στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Εντυπωσίασαν Λεβέντης και Στάτης στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Εντυπωσίασαν Λεβέντης και Στάτης στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 782 ΦΟΡΕΣ

Αίσθηση και μόνο θετικά σχόλια προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου κι όχι μόνο, ο πολύ καλός χρόνος που σημείωσαν δυο δρομείς με τη συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Λεβέντης και ο Τσαμπίκος Στάτης τερμάτισαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε 2.51.56 και 2.51.57, ουσιαστικά ταυτοχρόνως, αφού απόλαυσαν την εξαιρετική διαδρομή, καταλαμβάνοντας την 66η και 67η θέση αντιστοίχως, ανάμεσα σε χιλιάδες δρομείς.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας παρουσιάζει τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας παγκοσμίως, είναι ίσως ο μοναδικός που δεν έχει κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, γι’ αυτό κι ένας χρόνος κάτω από τρεις ώρες αποτελεί διάκριση για έναν ερασιτέχνη δρομέα. Οι δύο αυτοί αθλητές από τον Αρχάγγελο, ηλικίας 25 ετών, δεν έχουν πολλά χιλιόμετρα στα πόδια τους, όμως κατάφεραν με σωστή προετοιμασία και πάθος για τη συμμετοχή περισσότερο, να σημειώσουν μια σημαντική επίδοση.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση του Αρχάγγελος ΑΣΚ, ενός συλλόγου που καλλιεργεί το μπάσκετ, αλλά αναγνωρίζει τη σημαντική προσπάθεια των δύο δρομέων από την περιοχή:

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους δυο αθλητές από τον Αρχάγγελο, Στέφανο Λεβέντη και Τσαμπίκο Στάτη, που τερμάτισαν στην 66η και 67η θέση με χρόνο (2 ωρες και 51 λεπτά) στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών ανάμεσα σε χιλιάδες αθλητές. Ο σύλλογός μας θα στηρίζει τις προσπάθειές σας! Συγχαρητήρια!».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα