Super League 2: Ώρα για ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο

Super League 2: Ώρα για ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο

Super League 2: Ώρα για ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, Ρόδος και Διαγόρας «κοντράρονται» σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το τοπικό ντέρμπι με το οποίο πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής, «κλέβει» την παράσταση και «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοιχτό, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε όλα τα αποτελέσματα.

Οι παίκτες των δυο ομάδων είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ το κοινό σημείο είναι ότι άπαντες θα παραταχθούν με καλή ψυχολογία λόγω της έως τώρα παρουσίας τους στις δυο πρώτες αγωνιστικές που ήταν πολύ καλή.

Η Ρόδος
Στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων» ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Χύσι και Φερέιρα. Οι δυο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού τους και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Φερέιρα ο οποίος ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Αντωνίου.

Ο Διαγόρας
Ο Δημήτρης Σκαφίδας είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο παίκτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι δεν θα μπορέσει για μια ακόμα φορά να βρίσκεται στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν και πάλι ένα καλό πρόσωπο, διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

- Διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από τον σύνδεσμο Πειραιά, με βοηθούς τον Κώστα Οικονόμου από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και τον Χρήστο Νικολάου από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Ντάουλας από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας ο Κώστας Ζαννετίδης από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”