Διαγόρας: Μοναδικός στόχος η νίκη

Διαγόρας: Μοναδικός στόχος η νίκη

Διαγόρας: Μοναδικός στόχος η νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Έχοντας ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την Επισκοπή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά την ήττα στο πρόσφατο τοπικό ντέρμπι με τη Ρόδο, οι «κυανέρυθροι» ξέρουν ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης είναι ουσιαστικά μονόδρομος μιας και θέλουν άμεσα να επανέλθουν στις επιτυχίες και να μπορούν έτσι να συνεχίσουν με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις τους.

Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τη Ρόδο και να συγκεντρωθούν στη σημερινή αναμέτρηση που είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ισάριθμες ήττες σε τρία παιχνίδια και έρχεται στο νησί μας προκειμένου να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ο έμπειρος τεχνικός ζητάει απ’ όλους να μην υποτιμήσουν τον σημερινό αντίπαλο ο οποίος είναι μια αξιόλογη ομάδα και να είναι πολύ προσεκτικοί από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Οι Κρητικοί μπορεί να μην έχουν ακόμη βαθμό, ωστόσο θέλουν από κάπου να κάνουν την αρχή.

- Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα θα «κατέβει» ο Διαγόρας και στη σημερινή προπόνηση καθώς δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο για τους «κυανέρυθρους».

- Το σημερινό παιχνίδι θα το διευθύνει ο Μπαϊρακτάρης από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Τσολακίδης (Αθήνα) και Κωνστάντιος από την Εύβοια. «Τέταρτος» ορίστηκε ο Τσουκαλάς από την Αθήνα, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Παστρωμάς από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”