Αναταράξεις στον Αστέρα Παστίδας!

Αναταράξεις στον Αστέρα Παστίδας!

Αναταράξεις στον Αστέρα Παστίδας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 263 ΦΟΡΕΣ

Αναταράξεις έχουν δημιουργηθεί στον Αστέρα Παστίδας με αφορμή τα τελευταία δυο παιχνίδια με την Αναγέννηση Ασφενδιού και τον Διαγόρα Βατίου όπου η ομάδα δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης (μια ήττα και μια ισοπαλία).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κλίμα έγινε ιδιαίτερα βαρύ με τον προπονητή Κώστα Πάττα να έχει δηλώσει την παραίτησή του και να μην συμμετέχει στις προπονήσεις μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου.
Χθες μάλιστα το βράδυ, η διοίκηση αναμενόταν να συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να αποφασίσει αν κάνει αποδεκτή την παραίτησή του ή όχι.

Όπως και να έχει, η ομάδα αναζητά ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος προκειμένου να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών και να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται.

Όπως ήταν τα πράγματα μέχρι και χθες, το πιθανότερο είναι να υπάρξει «διαζύγιο» μεταξύ των δυο πλευρών αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το οτιδήποτε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρας βρίσκεται πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 11 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους δηλαδή από την πρωτοπόρα Αναγέννηση Ασφενδιού.

Ο σύλλογος μετά από έξι παιχνίδι που έχει δώσει «μετράει» 3 νίκες, έχει 2 ισοπαλίας ενώ έχει γνωρίσει και μια ήττα. Το πρωτάθλημα φυσικά έχει πολύ δρόμο ακόμα και τα πάντα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια.
Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απρόβλεπτο πρωτάθλημα το οποίο είναι και πολύ ισορροπημένο.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων