Χρυσόστομος Χάσταλης: «Τέσσερις ομάδες για δυο θέσεις»

Χρυσόστομος Χάσταλης:  «Τέσσερις ομάδες για δυο θέσεις»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Τέσσερις ομάδες για δυο θέσεις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου είναι ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Χρυσόστομος Χάσταλης. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:

«Είμαι ευχαριστημένος και από την πορεία που κάνουμε στο πρωτάθλημα και από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Φυσικά, όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι νωρίς ακόμη. Υπάρχει δρόμος μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι κρύβει τις δικές του παγίδες και απαιτείται πάντα να είμαστε προσεκτικοί».

Ο ίδιος σημείωσε και τα εξής:

«Νομίζω ότι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν τις δυο πρώτες θέσεις. Εκτός από τη δική μας είναι η Αναγέννηση Ασφενδιού, ο Διαγόρας Βατίου και ο Αστέρας Παστίδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που θα εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του και τέσσερις ή πέντε θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για να μην υποβιβαστούν. Νομίζω ότι είναι ένα αρκετά ισορροπημένο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί κάποια ομάδα φαβορί, απάντησε ως εξής:

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, η Αναγέννηση Ασφενδιού είναι η ομάδα που έχει το προβάδισμα. Έχει μάλιστα και έναν ευνοϊκό δεύτερο γύρο».

-Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, η κατάσταση του Στέργου Χατζηκοσμά προβληματίζει τον Χρυσόστομο Χάσταλη. Και αυτό διότι ο παίκτης εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις (μυϊκές) και δεν μπορεί να αγωνιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Είναι κάτι που το ψάχνουν στον Ηρακλή προκειμένου να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων