Απολογείται για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Απολογείται για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Απολογείται για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1056 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθεί σήμερα άνδρας ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση που διαχειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και έχει να κάνει με την ενοικίαση αυτοκινήτων στο νησί μας, τα οποία στη συνέχεια φέρονται να στέλνονταν σε άλλες περιοχές της χώρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», πρόκειται για άνδρα που έχει συλληφθεί το περασμένο Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην ενοικίαση Ι.Χ. αυτοκινήτων από διάφορες επιχειρήσεις του νησιού μας. Η ενοικίαση των οχημάτων ήταν μαζική, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές οι οποίες βάσει των ίδιων πληροφοριών, ένα από τα αυτοκίνητα αυτά (πολυτελείας) έχει φύγει ήδη από τη Ρόδο, ενώ ένα δεύτερο από άλλη εταιρεία εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ρόδου και ήταν έτοιμο και αυτό για «αποστολή» στον Πειραιά.

Στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται άλλα τουλάχιστον δύο άτομα τα οποία ερευνώνται ως προς την εμπλοκή τους αυτή, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για «κύκλωμα», πόσοι και ποιοι συμμετέχουν σε αυτό, τον τρόπο λειτουργίας και δράσης του, αν έχει «δραστηριοποιηθεί» μόνο στο νησί μας ή και σε άλλες περιοχές της χώρας, τον ακριβή αριθμό των οχημάτων που έχουν ενοικιαστεί και πόσα από αυτά έχουν επιστραφεί κ.α.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο