Μνημόσυνο στη Ρόδο έγινε την Κυριακή για τη Φώφη Γεννηματά

Μνημόσυνο στη Ρόδο έγινε την Κυριακή  για τη Φώφη Γεννηματά

Μνημόσυνο στη Ρόδο έγινε την Κυριακή για τη Φώφη Γεννηματά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1300 ΦΟΡΕΣ

Τιμήθηκε την Κυριακή και στη Ρόδο η μνήμη της αδικοχαμένης Προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά. Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της τελέστηκε στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μνημόσυνο στο οποίο χοροστάτησε ο Επίσκοπος κ. Κύριλλος.

Το μνημόσυνο τελέστηκε με πρωτοβουλία της νομαρχιακής επιτροπής νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και παρέστησαν πολλά στελέχη και φίλοι του Κινήματος στη Ρόδο.

Μεταξύ αυτών παρέστησαν οι πρώην υπουργοί Κοσμάς Σφυρίου και Γιώργος Νικητιάδης, οι πρώην βουλευτές Νίκος Ζωίδης και Στάθης Κουσουρνάς, ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, οι πρώην δήμαρχοι Γιώργος Γιαννόπουλος και Φώτης Χατζηδιάκος, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σάββας Διακοσταματίου, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Νίκος Τρύπης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Βάιος Καλοπίτας, ο περιφερειακός σύμβουλος Μιλτιάδης Παγκάς, ο Φώτης Κωστόπουλος, ο Δημήτρης Μοσχογιάννης, η Βάγια Ποπόρου, ο Σωτήρης Παμπάκας και άλλοι. Η γραμματέας του τομέα νησιωτικής πολιτικής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Λίτσα Φτακλάκη δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ασθενείας.

Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ παρέμειναν και στη δοξολογία που ακολούθησε για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης στην οποία παρέστησαν οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης, ενώ την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Κάλλιστος Διακογεωργίου και τον Δήμο Ρόδου ο Κώστας Ταρασλιάς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Εθνική Αντίσταση αναγνωρίστηκε το 1982 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ύστερα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και του Γιώργου Γεννηματά.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος