Σάκης Θεοδοσιάδης: «Συνεχίζουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα»

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Συνεχίζουμε με σεμνότητα  και ταπεινότητα»

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Συνεχίζουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

«Με πολλή σεμνότητα και ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Διαγόρα Σάκη Θεοδοσιάδη και έγινε μετά την πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕ Κηφισιάς στην Καισαριανή όπου ως γνωστόν οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι ένας πολύ σημαντικός πόντος απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Ο κ. Θεοδοσιάδης πρόσθεσε και τα εξής: «Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Δουλεύοντας σε διαφορετικό πλάνο σε σχέση με πέρυσι και με την προσθήκη αρκετών νεαρών, ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, καλύτερη και από την περσινή». Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕ Κηφισιάς, ο κ. Θεοδοσιάδης μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ήταν σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και οι δυο ομάδες».

O Διαγόρας ευχαριστεί την ΑΕ Κηφισιάς
Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας 1905 θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Κηφισιά, για το «ενδιαφέρον και τη φιλοξενία της κατά την παραμονή της αποστολής μας στην πρωτεύουσα. Τέτοιες πρωτοβουλίες κι ενέργειες, κοσμούν τη “Super League 2” και το ελληνικό ποδόσφαιρο! Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας 1905 δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!