Θανάσης Λάλας και Αντώνης Μποσκοΐτης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Θανάσης Λάλας και Αντώνης Μποσκοΐτης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Θανάσης Λάλας και Αντώνης Μποσκοΐτης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία Ρόδου 103,7 και το Fantasia Media Group ανοίγουν την αυλαία των εκδηλώσεων «Νύχτες Χειμώνα με Μελωδία 2021 – 2022» με τη διπλή παρουσίαση των βιβλίων «Στέλιος Καζαντζίδης – Θηρίο ανήμερο» του Θανάση Λάλα και «Οι 10» του Αντώνη Μποσκοΐτη.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Κατάλυμα της Ισπανίας, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, σήμερα Τετάρτη 01/12 και ώρα 6:30 μ.μ.

Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι δύο συγγραφείς, πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι άνθρωποι της δημοσιογραφίας και του ραδιοφώνου.

Συντονίζει η Ρένα Παυλάκη, δημοσιογράφος.

Αποσπάσματα από τα βιβλία θα διαβάσει η Μαρία Μανιώτη, ηθοποιός, δασκάλα χορού και θεάτρου.

Οργάνωση-Επιμέλεια παρουσίασης: Δημήτρης Μίχαλος – Τάκης Μουζάκης.

Θα προβληθούν βίντεο με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τα τραγούδια του, καθώς και από χαρακτηριστικές ταινίες και των δέκα συνεντευξιαζόμενων στο βιβλίο ηθοποιών: Ν. Βαλσάμη, Κ. Βουτσάς, Μ. Ζαροκώστα, Ξ. Καλογεροπούλου, Μ. Κωνσταντάρου, Γ. Κωνσταντίνου, Χ. Λιάσκου, Δ. Στυλιανοπούλου, Α. Φόνσου, Μ. Χρονοπούλου.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Στο βιβλίο του Θανάση Λάλα, «Στέλιος Καζαντζίδης – Θηρίο ανήμερο», ο Στέλιος Καζαντζίδης μιλά για πρώτη φορά για τη φήμη, το χρήμα, το αναγκαίο της ζωής, τα δώρα του Θεού, για τον πολλαπλασιαστή της αντοχής του βασανισμένου ανθρώπου, για την καταγωγή του θυμού του, για το κόστος της ειλικρίνειας, τα λάθη, τις εμμονές, τα κουσούρια, για τους ανθρώπους που αδίκησε και γι’ αυτούς που τον αδίκησαν, για τα κοροϊδιλίκια των ανθρώπων της νύχτας, για τους ανθρώπους που χτίζουν θεόρατα σπίτια για να ζήσει μέσα ο «κύριος Κανένας», για τον εθισμό της συνήθειας, για τη μεγάλη φωνή που έχει ανάγκη την ψυχή, για τον μετρονόμο της ευτυχίας, τη Ζωή, τη σεναριογράφο της ζωής, για την πείνα, το «ξύλο χωρίς όρια», τα ναρκωτικά, τον τζόγο. Κλείνει τη διαμάχη με τον Χρήστο Νικολόπουλο και ο Χρήστος δίνει στη δημοσιότητα για πρώτη φορά ένα από τα γράμματα που του έστελνε ο Στέλιος από την Αμερική.

Μιλούν για τον Στέλιο: Α. Πάνου, Μαρινέλλα, Μ. Χατζιδάκις, Σ. Μάλαμας, Γ. Νταλάρας, Γ. Μπιθικώτσης, Ε. Βιτάλη, Δ. Σαββόπουλος, Στ. Κουγιουμτζής, Χ. Αλεξίου, Β. Καζαντζίδη, Σ. Χανούμ, Χρ. Νικολόπουλος και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.

Στο βιβλίο «Οι 10», ο δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας Αντώνης Μποσκοΐτης «εξομολογεί» δέκα βετεράνους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, όλοι εν ζωή πλην ενός (Κ. Βουτσάς), όχι με ρετρό, αλλά μάλλον ψυχαναλυτική διάθεση. Οι συνεντεύξεις πάρθηκαν την τελευταία δεκαετία και φιλοξενήθηκαν στα διάφορα μέσα, με τα οποία συνεργαζόταν ο συγγραφέας ως αρθρογράφος.

Το «Οι 10» είναι το δεύτερο βιβλίο με συνεντεύξεις του μετά το «18 συνεντεύξεις - Σαν μονόπρακτα», το 2019. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άπαρσις.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας