Στράτος Καρίκης: Καινούργιος εορταστικός διάκοσμος φέτος για τη Ρόδο!

Στράτος Καρίκης: Καινούργιος εορταστικός διάκοσμος φέτος για τη Ρόδο!

Στράτος Καρίκης: Καινούργιος εορταστικός διάκοσμος φέτος για τη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3992 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλα και καινούργια στολίδια διακοσμήθηκε φέτος το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της πόλης, όπως δήλωσε στον “Sky Rodos” o αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης.

Επιπλέον, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, έγινε νωρίτερα ο εορταστικός διάκοσμος σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί γιορτινή διάθεση στους κατοίκους του νησιού.

«Νωρίς μπήκαμε στο κλίμα των Χριστουγέννων. Δεν θυμάμαι τη Ρόδο να είναι στολισμένη και φωταγωγημένη από τις 22 Νοεμβρίου. Πρέπει να αναφέρω ότι στο παραλιακό μέτωπο και το κέντρο έχουν τοποθετηθεί νέα στολίδια. Έχουμε νέο και εντυπωσιακό στολισμό στο νησί. Η εικόνα είναι όμορφη», δήλωσε ο κ. Καρίκης.

Όπως τόνισε ο κ. Καρίκης, στολισμός θα γίνει επίσης στις συνοικίες και τα χωριά του νησιού μας. Στις συνοικίες θα μπουν τα παλιά στολίδια.

Επίσης ετοιμάζεται, όπως τόνισε, και το «χριστουγεννιάτικο χωριό» που θα στηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημαρχείο. Η αρχική ιδέα ήταν να στηθεί στον δημοτικό ανθόκηπο που είναι ευρύτερα γνωστός ως «Ήχος και Φως». Κρίθηκε όμως από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι στον χώρο υπάρχουν επικίνδυνα σημεία και η ιδέα που είχε κατατεθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου εγκαταλείφθηκε.

«Το «χριστουγεννιάτικο χωριό» θα στηθεί πίσω από το Δημαρχείο. Για πρώτη φορά δεν θα χαθούν θέσεις στάθμευσης. Ο ΔΟΠΑΡ αποφάσισε να στηθεί εκεί το χωριό για να είναι κοντά στα σημεία που θα διεξάγονται πολιτιστικές εκδηλώσεις στις εορτές. Οι πολίτες θα μπορούν να παρκάρουν άνετα και να κάνουν τα ψώνια τους», είπε ο κ. Καρίκης.

Επίσης στολισμός θα υπάρχει και μπροστά από το Δημαρχείο.

«Μιλάμε για μια δύσκολη χρονιά και φοβόμαστε για την πανδημία. Στο επίπεδο των Χριστουγέννων δεν είναι εύκολο να έχουμε επισκέπτες από άλλες περιοχές της χώρας αν συνεχιστεί με τέτοια ένταση το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Θα είναι το ωραίο το χωριό στο σημείο που επελέγει να στηθεί», είπε ο αντιδήμαρχος.

Το να είναι στο πάρκινγκ είναι πιο λειτουργικό γιατί κοντά θα γίνονται εκδηλώσεις.

Σε ερώτηση για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν τις εορτές απάντησε:
«Κάθε ημέρα θα γίνονται εκδηλώσεις όχι με μεγάλους καλλιτέχνες. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι οι υγειονομικές συνθήκες και δεν μπορούμε να πειραματιστούμε. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε το πρόγραμμα για να δούμε τι περιλαμβάνει», τόνισε ο κ. Καρίκης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο