Ε. Χαραλαμποπούλου: Σε εγρήγορση βρίσκονται τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Ε. Χαραλαμποπούλου: Σε εγρήγορση βρίσκονται τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Ε. Χαραλαμποπούλου: Σε εγρήγορση βρίσκονται τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 380 ΦΟΡΕΣ

Σωστά έπραξε ο πρόεδρος και ανέβαλε το συνέδριο του κόμματος

Απόλυτα σωστή ήταν η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αναβάλει το συνέδριο του κόμματος λόγω πανδημίας, επισημαίνει η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής περιφέρειας Δωδεκανήσου (ΔΕΕΠ) Έφη Χαραλαμποπούλου, η οποία εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτό θα διεξαχθεί μέσα στους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς, αν οι καταστάσεις το επιτρέψουν.

Με δηλώσεις που έκανε χθες η κ. Χαραλαμποπούλου, υπογράμμισε ότι όλα είχαν μπει στην τελική ευθεία για τις εργασίες του συνεδρίου και μάλιστα οι 16 σύνεδροι από τη Ρόδο και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου που επρόκειτο να πάρουν μέρος, ήταν έτοιμοι να συμμετάσχουν.

«To συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και ήταν όλα έτοιμα. Όμως όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μας στο προσυνέδριο που διεξήχθη στα Ιωάννινα, θα αναβληθεί για λίγους μήνες αργότερα.
Όπως είπε ο πρόεδρός μας και είναι απόλυτα σωστό αυτό, εάν διεξαγόταν το συνέδριο, θα δίναμε λανθασμένο μήνυμα όσον αφορά την πανδημία, επομένως ήταν επιτακτική ανάγκη να αναβληθεί. Άρα αναμένουμε την εξέλιξη της κατάστασης για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα είναι 1.000. Από τα Δωδεκάνησα ήταν 16 από Ρόδο αλλά και από άλλα νησιά, όπως Κω Λέρο και Κάλυμνο και όλοι είχαν ετοιμαστεί να πάνε. Θα λαμβάνονταν μεν όλα τα μέτρα αλλά με τη μετάλλαξη «Όμικρον» και τις συνθήκες που επικρατούν ήταν η καλύτερη απόφαση που ελήφθη» δήλωσε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ.

Με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στην εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος λέγοντας τα εξής: «Η πολιτική επιτροπή που θα εκλεγόταν τώρα θα ψήφιζε για τον νέο γραμματέα. Ωστόσο όπως αποφάσισε ο πρόεδρός μας και ανακοίνωσε στο προσυνέδριο, προτείνει ως νέο γραμματέα της πολιτικής επιτροπής στη θέση του Γιώργου Στεργίου που είναι σήμερα, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Παύλο Μαρινάκη και έτσι θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του γραμματέα στις 10 Δεκεμβρίου.

Η αλλαγή είναι ότι η παρούσα πολιτική επιτροπή, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος, θα εκλέξει τον νέο γραμματέα στις 10 του μήνα και είναι μία διαδικασία που θα διεξαχθεί υβριδικά, δηλαδή και ψηφιακά και διά ζώσης».
Μιλώντας για τη συνεδρίαση της διοικούσας εκλογικής επιτροπής τόνισε ότι όλα τα μέλη της βρίσκονται σε εγρήγορση και ότι θα παρέμβουν σε όλα τα ζητήματα του τόπου μετά και τις επαφές που θα πραγματοποιήσουν με τους τοπικούς φορείς.

«Εμείς έχουμε ως ΔΕΕΠ συνεδριάσει τρεις φορές, έχουμε βάλει μπροστά τις μηχανές μας, όλα μας τα μέλη βρίσκονται σε εγρήγορση, έχουν ανατεθεί οι τομείς ευθύνης σε κάθε μέλος, έχουμε εντοπίσει ποια είναι τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε και έχουμε κάνει ήδη την πρώτη μας επίσκεψη σε φορείς.

Στην τελευταία συνεδρίαση αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το Eργατικό Kέντρο. Καταγράψαμε τα αιτήματά τους και είμαστε έτοιμοι να αποστείλουμε πρόσκληση στη γραμματεία οργανωτικού και στα αρμόδια υπουργεία. Κάθε επίσκεψη γίνεται με τους υπεύθυνους των τομέων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε και μετά ως οργάνωση στέλνουμε την κατάλληλη κατά τη γνώμη μας, πρόταση στην κεντρική διοίκηση του κόμματος που στέλνεται στη συνέχεια στα υπουργεία» τόνισε η κ. Χαραλαμποπούλου η οποία έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το περιφερειάρχη και τοn δήμαρχο τους οποίους σκοπεύουν να καλέσουν σε επόμενη συνεδρίασh ώστε να ενημερωθούν καλύτερα και για τα τοπικά ζητήματα από πλευράς αυτοδιοίκησης και για τις ενέργειές τους και για να δοyν και εκείνοι από την πλευρά τους π;v μπορούν να συνδράμουν, όπως είπε. Τέλος, δήλωσε ότι με την τοπική οργάνωση Ρόδου και τον νεοεκλεγέντα Αντώνη Αρφαρά υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία, λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί ενώνουμε δυνάμεις και βοηθούμε σε δράσεις παντού. Πάντα θέλουμε να είμαστε κοντά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

Διαβάστε ακόμη

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου