Νέα ανατροπή, δικαιώθηκαν Ζάκυνθος και Καβάλα

Νέα ανατροπή, δικαιώθηκαν Ζάκυνθος και Καβάλα

Νέα ανατροπή, δικαιώθηκαν Ζάκυνθος και Καβάλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Νέα ανατροπή σημειώθηκε χθες στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η Ζάκυνθος με την Καβάλα δικαιώθηκαν μετά τις εφέσεις που έκαναν και έτσι τα παιχνίδια της πρεμιέρας (με Καλλιθέα και Απόλλων Πόντου) αντίστοιχα θα πρέπει να διεξαχθούν κανονικά. Είναι ουσιαστικά ένας θρίαμβος για τις δυο ΠΑΕ και μια επιβεβαίωση όμως του …μπάχαλου που εξακολουθεί βέβαια να επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές μέσα από εδώ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το οτιδήποτε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς καμία δόση υπερβολής. Ας ελπίσουμε μόνο να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά και να υπάρχει έστω από εδώ και πέρα μια ξεκάθαρη εικόνα μέχρι και το φινάλε του ήδη …ταλαιπωρημένου αυτού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το θέμα των δυο ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Η Επιτροπή Εφέσων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Διατάσσει τον επαναορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΕ και της φιλοξενούμενης ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α' του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

Διατάσσει τον επαναορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α' του ΚΑΠ της ΕΠΟ».

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων