Γιορτινή η διάθεση στο κέντρο της Ρόδου

Γιορτινή η διάθεση στο κέντρο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3437 ΦΟΡΕΣ

Με γιορτινή διάθεση κάνουν αυτές τις ημέρες οι Ροδίτες τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης που στολίστηκε ενόψει των εορτών.

Τα φωτεινά κτήρια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο και το στολισμένο καράβι στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία του Ευαγγελισμού είναι μερικά από τα πράγματα που θα συναντήσει όποιος κυκλοφορήσει για μια απογευματινή ή και βραδινή βόλτα. Η κίνηση στους δρόμους και στις καφετέριες του κέντρου δείχνει ότι ο κόσμος αποζητούσε την εορταστική ατμόσφαιρα και τον στολισμό που πέρυσι δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί λόγω της καραντίνας.

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να λειτουργήσει και το «χριστουγεννιάτικο χωριό» που στήνεται κάθε χρόνο στο κέντρο και προσελκύει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες ενώ τα δέντρα τους θα στολίσουν και τα χωριά μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χωριό φέτος θα βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου και θα φιλοξενεί το παγοδρόμιο, λούνα παρκ, κιόσκι με γλυκά και ζεστά ροφήματα. Στο εορταστικό κλίμα του νησιού συμβάλλει κάθε χρόνο και η ζωντανή φάτνη που στήνεται στη Σάλακο, όπως και σε άλλα χωριά του νησιού, με μεγάλη επισκεψιμότητα η οποία ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα λειτουργήσει λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...