Αλ. Κολιάδης: Φέτος το «χριστουγεννιάτικο χωριό» στη Ρόδο θα λειτουργεί σε χώρο ασφαλή για όλους

Αλ. Κολιάδης: Φέτος το «χριστουγεννιάτικο χωριό» στη Ρόδο θα λειτουργεί σε χώρο ασφαλή για όλους

Αλ. Κολιάδης: Φέτος το «χριστουγεννιάτικο χωριό» στη Ρόδο θα λειτουργεί σε χώρο ασφαλή για όλους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4657 ΦΟΡΕΣ

Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος στον χώρο όπου θα λειτουργεί το «χριστουγεννιάτικο χωριό» αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης.

«Σκοπός είναι να φτιαχτεί ένα «χριστουγεννιάτικο χωριό» που να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους γονείς με τα παιδιά, στα οποία θέλουμε να δώσουμε χαρά. Πέρυσι δεν είχε γίνει κάτι. Θελήσαμε να φτιάξουμε έναν χώρο όπου με ασφάλεια θα βρίσκεται ο κόσμος για να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται καθημερινά από ντόπιους Ροδίτες καλλιτέχνες», είπε ο κ. Κολιάδης.

Στο εορταστικό πρόγραμμα που θα είναι σε ισχύ από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου περιελήφθησαν μουσικές εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική. Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν και τα καραμελόσπιτα, από τα οποία θα πωλούνται διάφορα είδη.

«Στόχος μας είναι δουλέψουν τα καραμελόσπιτα ντόπιοι επιχειρηματίες με διάφορα είδη. Επιλέξαμε τον συγκεκριμένο χώρο μέσα στην πόλη για να είναι ασφαλής και να είναι κοντά στην αγορά. Ο κόσμος θα διασκεδάσει καθώς θα έχουμε και στο δημοτικό θέατρο και στο «ΡΟΔΟΝ» συναυλίες. Δεν θα είναι εύκολο. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε στάσιμοι. Θέλουμε να ζήσουν όλοι οι Ροδίτες τα Χριστούγεννα», τόνισε.

Σε ερώτηση γιατί το «χριστουγεννιάτικο χωριό» θα είναι στο πάρκινγκ πίσω από το Δημαρχείο και όχι μπροστά στην πλατεία ο κ. Κολιάδης δήλωσε:
«Επελέγη το συγκεκριμένο σημείο γιατί είναι πιο ασφαλές και προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες. Δεν μπορεί τα παιδιά να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις μέσα στο κρύο. Θα μπορούν να μπαίνουν στο δημοτικό θέατρο από το χωριό. Οι γονείς θα έχουν έναν χώρο καλό στον οποίο τα παιδιά θα διασκεδάζουν με ασφάλεια. Εγώ επέλεξα το συγκεκριμένο σημείο για να στηθεί το χωριό και παίρνω και την ευθύνη αν το εγχείρημα θα πετύχει ή όχι».

Για τη σημερινή ομιλία του κ. Ανδρουλάκη είπε:
«Ενδιαφέρομαι και εγώ να ακούσω τι θα πει ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του. Έχω θετική άποψη για εκείνον. Ο πολιτικός του χώρος χρειάζεται μια αναγέννηση. Επίσης είναι σημαντικό ότι έχει ασχοληθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο κ. Κολιάδης.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς