Εγκαίνια λεωφορείου του κέντρου «Ελπίδα»

Εγκαίνια λεωφορείου  του κέντρου «Ελπίδα»

Εγκαίνια λεωφορείου του κέντρου «Ελπίδα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 423 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου 2021, τα εγκαίνια του νέου λεωφορείου του κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ». Η προμήθεια του οχήματος πραγματοποιήθηκε με ΔΩΡΕΑ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, το οποίο και το κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστεί για τη μεγάλη και σπουδαία προσφορά του.

Ένα καινούργιο υπερσύγχρονο λεωφορείο τύπου MINI BUS μάρκας Mercedes- Benz Sprinter 23 θέσεων, το οποίο όχι μόνο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης των ωφελουμένων του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» αλλά και θα διευκολύνει την καθημερινή και ασφαλή τους μετακίνηση, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους μέσα από όλες τις δράσεις που θα συμμετέχουν και θα έχουν ως στόχο την κοινωνική τους ένταξη.

Στα εγκαίνια του λεωφορείου, παρευρέθηκαν ο Πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα Γιασιράνη Χαρούλα, ο εκπρόσωπος της Μεραρχίας κος Παρίνος Κωνσταντίνος, ο νομικός μας σύμβουλος κος Φλεβάρης Ιωάννης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας