Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το μπαζάρ αγάπης της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το μπαζάρ αγάπης της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 859 ΦΟΡΕΣ

Λίγο μετά τις 10 χθες το πρωί άνοιξε τις πόρτες του το παζάρι αγάπης της «Ανάδοχης Αγκαλιάς» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ενώ τελέστηκε και αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού θρόνου, πατήρ Ιωάννη Χαλκιά και τον πάτερ Μανώλη Σκλιβάκη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες, σπιτικά και τοπικά προϊόντα οργανωμένα με αγάπη, μεράκι και διάθεση προσφοράς.

Στο παζάρι παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Χρήστος Ευστρατίου, η κα Ευδοκία Πάττα Αποστολίδη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα ισότητας καθώς και ο κ. Μιλτιάδης Παγκάς περιφερειακός σύμβουλος, που συνεχάρησαν την πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για το έργο τους.

Η κα Κατερίνα Βορεινάκη, πρόεδρος του συλλόγου «Ανάδοχη Αγκαλιά», σε σχετικές δηλώσεις ανέφερε:
«Προσπαθούμε το έργο που επιτελείται να γίνεται απλά, αθόρυβα και βήμα-βήμα. Θέλω να ξέρετε ότι όλοι είμαστε κρίκοι σε μια αλυσίδα και σ’αυτη την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Να μην διστάσετε να βάλετε στη ζωή σας ένα παιδί κακοποιημένο ή με ειδικές ανάγκες.

Τα παιδιά αυτά έχουν να σας δώσουν μια αγκαλιά, το κάθε παιδί έχει δικαίωμα στη ζωή και στην οικογένεια. Γι’αυτο το δικαίωμα παλεύουμε και εμείς στην «Ανάδοχη Αγκαλιά». Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας