Αντ. Αρφαράς: Η Ν.Δ. έχει πρωτεύοντα ρόλο στα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα

Αντ. Αρφαράς: Η Ν.Δ. έχει πρωτεύοντα ρόλο στα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα

Αντ. Αρφαράς: Η Ν.Δ. έχει πρωτεύοντα ρόλο στα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Στις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Αντώνης Αρφαράς και τόνισε ότι το κόμμα διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο και στη χώρα και κυρίως στα Δωδεκάνησα.

Όσο για τη δική του λειτουργία στη θέση του προέδρου της δημοτικής οργάνωσης της Ν.Δ. τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι το ενωτικό κλίμα στην παράταξη.

«Η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει, απλώς προσαρμόζεται σε καταστάσεις και στην κατάλληλη στιγμή εκφράζει αυτό που πρέπει. Η στάση μου θα είναι αυτή που πρέπει. Θα ακολουθήσω τον δρόμο, ξέρω να ακολουθώ. Αυτό που με ενδιαφέρει από τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. είναι το ενωτικό κλίμα και το συμφέρον της παράταξης που έχει πρωτεύοντα ρόλο στα τεκταινόμενα της περιοχής και της χώρας», δήλωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με την ισχυροποίηση του Κινήματος Αλλαγής και της αντιπολιτευτικής φωνής που θα υπάρχει ο κ. Αρφαράς δήλωσε ότι αυτό είναι ζητούμενο.
«Η όποια κυβέρνηση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να έχει απέναντί της μια ισχυρή υπεύθυνη αντιπολίτευση με καθαρό λόγο. Μέχρι τώρα δεν είχαμε αξιωματική αντιπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει στον κεντροαριστερό χώρο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συρρίκνωση των ποσοστών του», τόνισε.

«Εμείς τις πολιτικές μας γραμμές τις έχουμε ανακοινώσει. Παράγουμε έργο σε όλους τους τομείς καθημερινά. Δεν είχαμε τον αντιπολιτευτικό λόγο που περιμέναμε σε θέματα εθνικής σημασίας και όχι μόνο. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με λαϊκισμούς και πολιτικά πυροτεχνήματα. Τα κόμματα πρέπει να κρατούν υπεύθυνη στάση», τόνισε ο κ Αρφαράς.

Σε ερώτηση αν ο κόσμος έρχεται κοντά στις οργανώσεις της Ν.Δ. ο κ. Αρφαράς δήλωσε:
«Ο κόσμος έρχεται και αυτό είναι η αναγνώριση του έργου που γίνεται και η υπεύθυνη στάση που κρατάει η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι πολίτες καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται τη Ν.Δ. Με τις κινήσεις που έχω κάνει τελευταία βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτες που ακούν, κρίνουν και αναγνωρίζουν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τα ποσοστά μας θα αυξήσουμε στις επόμενες εκλογές και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»