Μηχανική βλάβη σε πλοίο που αναχώρησε από το λιμάνι της Λέρου

Μηχανική βλάβη σε πλοίο που αναχώρησε από το λιμάνι της Λέρου

Μηχανική βλάβη σε πλοίο που αναχώρησε από το λιμάνι της Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 310 ΦΟΡΕΣ

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε σε επιβατηγό πλοίο που επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο από τη Λέρο στα γύρω νησιά, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο αυτό να μείνει ανεκτέλεστο.

Πιο αναλυτικά, χθες το πρωί ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Λειψών για βλάβη που παρουσιάστηκε στην αριστερή κύρια μηχανή (διαρροή ελαίων σε σωληνάκι υψηλής πιέσεως τουρμπίνας) του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΛΕΡΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ.59, στο οποίο επέβαιναν πέντε επιβάτες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εγκεκριμένου δρομολογίου από το λιμάνι της Λέρου για τα λιμάνια των Λειψών, Πάτμου, Αρκιών, Αγαθονησίου, Πυθαγορείου Σάμου και επιστροφή.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι των Λειψών, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια όλοι οι επιβάτες του, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

Στη συνέχεια το «ΛΕΡΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» απέπλευσε για το λιμάνι «Παρθένι» της Λέρου προς ασφαλές αγκυροβόλιο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στους Λειψούς, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει