Γρ. Ρουμάνης: Οδεύουμε όλο και πιο κοντά στο τείχος ανοσίας στη Ρόδο!

Γρ. Ρουμάνης: Οδεύουμε όλο και πιο κοντά στο τείχος ανοσίας στη Ρόδο!

Γρ. Ρουμάνης: Οδεύουμε όλο και πιο κοντά στο τείχος ανοσίας στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1932 ΦΟΡΕΣ

Όλο και πιο κοντά στον στόχο της δημιουργίας του τείχους ανοσίας έρχεται η Ρόδος καθώς οι εμβολιασμοί είναι σε καλό επίπεδο όπως δήλωσε στον “Sky Rodos” ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου-Καρπάθου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης.

«Σε γενικές γραμμές και μέχρι τώρα κινούμαστε καλά. Είχαμε εξ αρχής ένα καλό ποσοστό σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς. Αν συνεχίσουμε, θα καταφέρουμε να φθάσουμε στην ανοσία σε συνδυασμό με όσους έχουν νοσήσει», τόνισε.

Ο κ. Γρηγόρης Ρουμάνης αναφέρθηκε και στη διαδικασία των εμβολιασμών παιδιών ηλικίας από 5 εως 11 ετών που ξεκινάει το Σάββατο.

«Θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Οι ημερομηνίες δηλαδή είναι 18, 20, 27 και 29 Δεκεμβρίου για τους εμβολιασμούς των παιδιών που έχει αναλάβει το νοσοκομείο. Κάθε ημέρα έχουμε 50 εγγραφές. Νομίζω πως και αυτή η διαδικασία θα εξελιχθεί πολύ καλά», τόνισε ο κ. Ρουμάνης.

Σε ερώτηση για την εξέλιξη της πανδημίας και την κατάσταση των ασθενών ο κ. Ρουμάνης δήλωσε ότι στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύονται 30 άτομα.

«Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύονται 30 άτομα, αριθμός που είναι αρκετά μεγάλος. Αυτό είναι το αντίκρισμα του μεγάλου αριθμού των ιχνηλατήσεων θετικών κρουσμάτων. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πρέπει να προσέχουμε και να εφαρμόζουμε τα μέτρα. Επίσης να γίνονται τα εμβόλια. Μερικές φορές όμως η εξέλιξη είναι ραγδαία», τόνισε.

Ο κ. Ρουμάνης αναφέρθηκε και στον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας από κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών