Ομαλά εξελίσσονται τα πράγματα στην αγορά του νησιού μας

Ομαλά εξελίσσονται τα πράγματα στην αγορά του νησιού μας

Ομαλά εξελίσσονται τα πράγματα στην αγορά του νησιού μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Ομαλά εξελίσσονται τα πράγματα στην αγορά της Ρόδου ενόψει των εορτών, περίοδος που γίνονται πιο εντατικοί οι έλεγχοι και από την αρμόδια Διεύθυνση Εμπορίου του Δήμου Ρόδου, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Στάμο.

Σε δηλώσεις του χθες, ο τελευταίος, καταρχάς, ενημέρωσε ότι την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και εκείνην πριν από την Πρωτοχρονιά, κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, έχουν προγραμματίσει η λαϊκή αγορά να γίνεται μόνο στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως εξήγησε, αυτό το κάνουν επειδή ο χώρος είναι επαρκής, προσβάσιμος, εύκολος και για να βοηθήσουν και λίγο τους παραγωγούς να είναι τρεις συνεχόμενες ημέρες στη λαϊκή και να μπορέσουν να πουλήσουν και αυτοί τα προϊόντα τους.

Όπως είπε, μάλιστα, ο κ. Στάμος, αυτό έγινε σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο των παραγωγών και των εμπόρων και ήδη έχει βγει η σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες της Διεύθυνσης Εμπορίου, καταρχάς επεσήμανε ότι, αυτή, διενεργεί ελέγχους στη λαϊκή αγορά, στο στάσιμο και το πλανόδιο εμπόριο. Υπάρχει το Τμήμα Ελέγχων που ασχολείται με αυτό ενώ ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, παρ’ όλο που τα άτομα δεν επαρκούν γιατί είναι μόνο τέσσερα, «αυτή τη στιγμή έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα και να γίνονται οι έλεγχοι όπως πρέπει».

Και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι τα πράγματα μέχρι στιγμής πηγαίνουν αρκετά καλά, δεν είχαμε κανένα θέμα ούτε κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των αγορών και του εμπορίου ευρύτερα και αντίθετα δεχθήκαμε και την ικανοποίηση από εμπλεκομένους σε αυτό τον τομέα, ότι υπάρχει μία σοβαρή βελτίωση στην όλη λειτουργία των δομών».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη