Κλεόβουλος Λίνδου: «Όποιος θέλει ας κάνει αίτηση μομφής!»

Κλεόβουλος Λίνδου: «Όποιος θέλει ας κάνει αίτηση μομφής!»

Κλεόβουλος Λίνδου: «Όποιος θέλει ας κάνει αίτηση μομφής!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 349 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή ένα περιστατικό που έγινε πρόσφατα στο γήπεδο των Φανών εξέδωσε η διοίκηση του Κλεόβουλου της Λίνδου.

Όπως η ίδια αναφέρει, ο πρόεδρος και ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας, «δέχθηκαν επίθεση από πατέρα ενός ποδοσφαιριστή του συλλόγου», με αποτέλεσμα να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την προσωπική επίθεση που δέχθηκαν στο γήπεδο των Φανών την Κυριακή 12/12 κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας μας και ο επί χρόνια καταξιωμένος προπονητής μας Δημήτρης Δογιάμας από τον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή του Κλεόβουλου στο έκτακτο Δ.Σ. αποφασίσθηκαν τα εξής: Προπονητής της ομάδας του Κλεόβουλου Λίνδου είναι και θα είναι ο Δογιάμας Δημήτριος.

Τα μέλη του Δ.Σ. είναι ανοικτά σε ενδιαφερομένους να αναλάβουν τη διοίκηση και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει αίτηση μομφής εναντίον της διοίκησης για τη διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. και προκήρυξης εκλογών.
Ο Κλεόβουλος Λίνδου είναι ένα υγιές σωματείο και παρά την πρόθεση του προέδρου για παραίτηση όχι μόνο από τον προεδρικό θώκο αλλά και από απλό μέλος στο τέλος υπερίσχυσε ο σεβασμός μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και η ιστορία του Κλεόβουλου που είναι παραπάνω από τον οποιοδήποτε.

Όσον αφορά τις απόψεις για το ποιοι αγωνίζονται και για ποιους ενδιαφέρονται προπονητής και πρόεδρος, ο Κλεόβουλος αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος, στην Κ-14, στην Κ-12, στην Κ-8 και στην Κ-6 στα πρωταθλήματα υποδομών. Τέλος, ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους με υγεία και η εορτή της Γεννήσεως Του Κυρίου Μας να μας φωτίζει και να μας οδηγεί».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”