Αντ. Αρφαράς: Η Ν.Δ. εν μέσω κρίσεων και σοβαρών προβλημάτων αντεπεξέρχεται με υπεύθυνο τρόπο

Αντ. Αρφαράς: Η Ν.Δ. εν μέσω κρίσεων και σοβαρών προβλημάτων αντεπεξέρχεται με υπεύθυνο τρόπο

Αντ. Αρφαράς: Η Ν.Δ. εν μέσω κρίσεων και σοβαρών προβλημάτων αντεπεξέρχεται με υπεύθυνο τρόπο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

«Με προσοχή παρακολουθούμε και τις δημοσκοπήσεις που έχουν μεν ενδιαφέρον αλλά είναι μια αποτύπωση της στιγμής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή του προγράμματός μας και η ακρόαση του παλμού της κοινωνίας για να βλέπουμε τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Αυτό δήλωσε στον “Sky Rodos” με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος της δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της Ν.Δ. κ. Αντώνης Αρφαράς.

Σε ό,τι αφορά τη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής την χαρακτήρισε αναμενόμενη.
«Δεν μας ανησυχεί η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής. Ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά συσπείρωσε τα μέλη του κόμματος. Εμείς έχουμε τη δική μας πολιτική. Βάσει των πολιτικών θέσεών μας θα πορευθούμε», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ που έδειξε την τάση για αλλαγή και την εφαρμογή νέων πολιτικών προς όφελος των πολιτών ο κ. Αρφαράς σημείωσε:

«Εμάς δεν μας ανησυχεί η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής. Οφείλεται σε φίλους που πήγαν να ψηφίσουν. Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει υπεύθυνη στάση σε πολλά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που λείπει από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αυτό θέλουμε και εμείς, δηλαδή μια σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση για να αποδώσουμε καλύτερα ως κυβέρνηση. Η Ν.Δ. εν μέσω κρίσεων και σοβαρών προβλημάτων αντεπεξέρχεται με υπεύθυνο τρόπο. Θα έπρεπε η κυβέρνηση να αφήσει χωρίς κάλυψη τις επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας; Να μην προχωρήσει σε αμυντικές συμφωνίες; Να αφήσουμε τις ΜΕΘ στον αριθμό που τις βρήκαμε;».

Σε ερώτηση σχετικά με την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση ο κ. Αρφαράς είπε:
«Η κυβέρνηση δεν κοροϊδεύει τους πολίτες. Άλλοι είναι αυτοί που κορόιδεψαν. Άλλοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να κρατούν μια απαράδεκτη πολιτική στάση. Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη παράταξη που έκανε τις μεγάλες τομές εξίσου. Για τους μειωμένους συντελεστές η Ν.Δ. εκεί που δεν υπήρχε ελπίδα ανέδειξε το θέμα και επέβαλε στο Ecofin να πάρουν απόφαση οι υπουργοί για την εφαρμογή. Η προσπάθεια μπορεί να αποδώσει και νωρίτερα».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»