Σάκης Θεοδοσιάδης: «Να βρούμε βαθμολογική αντίδραση»

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Να βρούμε βαθμολογική αντίδραση»

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Να βρούμε βαθμολογική αντίδραση»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Στενοχώρια υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε η ομάδα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό.

Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν πλέον ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τους βάλει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών και θα τονώσει και την ψυχολογία των παικτών.

Μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε τα ακόλουθα:
«Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι η βαθμολογική αντίδραση. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν κατώτεροι των αντιπάλων μας. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε δυνατά και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού θα έλεγα ότι δεχθήκαμε δυο «κρύα» γκολ τα οποία μας επηρέασαν».

Με προβλήματα και στην Άρτα
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από τους «κυανέρυθρους» και ενόψει του επόμενου αγώνα που είναι εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Μπλάνκο και ο Παπαδόπουλος είναι εκτός ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Καρατάσιου.

Ο παίκτης που έχει πάθει εξάρθρωση ωμοπλάτης κάνει προσπάθειες για να προλάβει το παιχνίδι. Το ιατρικό επιτελείο του Διαγόρα ίσως του τοποθετήσει ειδικό νάρθηκα προκειμένου να μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή. Ερωτηματικό αποτελεί και ο Τσιαντούλας ο οποίος έχει υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο, το αποτέλεσμα της οποίας θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος. Οι εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγο για το ότι ο παίκτης γλιτώνει τα χειρότερα, οπότε ίσως προλάβει το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων