Συγκροτήθηκαν οι επιτροπές υγείας για το νησί της Ρόδου

Συγκροτήθηκαν οι επιτροπές υγείας για το νησί της Ρόδου

Συγκροτήθηκαν οι επιτροπές υγείας για το νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1785 ΦΟΡΕΣ

Πρόεδροι ορίστηκαν οι Ιακ. Κολαϊνής και Εμμ. Καράλλας

Συγκροτήθηκαν με αποφάσεις του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή Ρόδου. Ειδικότερα, οι συνθέσεις των δύο επιτροπών έχουν ως εξής:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος:
Κολαϊνής Ιάκωβος,
ιατρός Διευθυντής Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, με αναπληρωτή τον Ψέλλα Χρυσόστομο, ιατρό Διευθυντή Παθολογίας του ίδιου Νοσοκομείου.

Μέλη:
α) Άντερσεν Νίκολας-Ανδρέας, ιατρός Επιμελητής Α’ Ορθοπαιδικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κλωνάρη Μάριο, ιατρό Επιμελητή Α’ Ορθοπαιδικής, του ίδιου Νοσοκομείου.
β) Σεπεταδέλης Φώτιος, ιατρός Επιμελητής Α’ Χειρουργικής-ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μπαούρη Ιωάννη, ιατρό Επιμελητή Β’ Ουρολογίας, του ίδιου Νοσοκομείου.

Γραμματέας:
Μιχαλάκη Μαρία,
κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α’, υπάλληλο του Δήμου Ρόδου, με αναπληρώτρια την Γερολύμου Μαρία κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Ε’, υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Έδρα της Επιτροπής ορίζεται, το Π.Γ.Ν. Ρόδου, με χωρική αρμοδιότητα τα νησιά Ρόδο, Κάρπαθο, Κάσο, Τήλο, Χάλκη, Σύμη και Μεγίστη.

Η λειτουργία της Επιτροπής διέπεται από τις διατάξεις περί λειτουργίας συλλογικών οργάνων καθώς και τις ειδικές περί του θέματος διατάξεις.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει τακτικά σε μέρες και ώρες που θα ορισθούν από τον Πρόεδρο της, εκτάκτως δε κάθε φορά που θα υπάρχουν αντικειμενικές αυξημένες και έκτακτες ανάγκες.

Η θητεία των μελών της Επιτροπής αρχίζει 01-01-2022 και λήγει 31-12-2023.

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος:

Καράλλας Εμμανουήλ, Διευθυντής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με αναπληρωτή τον Μακρή Δημήτριο, Διευθυντή Νευροχειρουργικής, του ίδιου Νοσοκομείου.

Μέλη:
α) Λαμπριανού Φωτεινή, ιατρός Επιμελήτρια Α’ Νεφρολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ζερβό Άγγελο, ιατρό Επιμελητή Β’ Νεφρολογίας, του ίδιου Νοσοκομείου.
β) Αναστασίου Ευάγγελος, ιατρός Επιμελητής Α’ Οφθαλμολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χατζημαργαρίτη Κλεάνθη, ιατρό Επιμελητή Α’ Χειρουργικής, του ίδιου Νοσοκομείου.
γ) Βολονάκη Αικατερίνη, ιατρός Επιμελήτρια Α’ Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αναστασίου Ευσταθία, ιατρό Επιμελήτρια Β’ Παθολογίας, του ίδιου Νοσοκομείου.
δ) Καλαβρέζος Εμμανουήλ, ιατρός Επιμελητής Β’ ΩΡΛ του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Δημητρακούδη Χριστόδουλο, ιατρό Επιμελητή Β’ Χειρουργικής-ΤΕΠ, του ίδιου Νοσοκομείου.

Γραμματέας:
Μπακίρη Δέσποινα,
κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α’, υπάλληλο του Δήμου Ρόδου, με αναπληρώτρια την Μπίλλη Νεκταρία, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’, υπάλληλο του Δήμου Ρόδου.

Έδρα της Επιτροπής ορίζονται τα γραφεία της 2ης Υ.ΠΕ. Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο.

Η λειτουργία της Επιτροπής διέπεται από τις διατάξεις περί λειτουργίας συλλογικών οργάνων καθώς και τις ειδικές περί του θέματος διατάξεις.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει τακτικά σε μέρες και ώρες που θα ορισθούν από τον Πρόεδρό της, εκτάκτως δε κάθε φορά που θα υπάρχουν αντικειμενικές αυξημένες και έκτακτες ανάγκες.

Η θητεία των μελών της Επιτροπής αρχίζει 01-01-2022 και λήγει 31-12-2023.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς