Περιφερειακό ιατρείο για τους αστυνομικούς

Περιφερειακό ιατρείο για τους αστυνομικούς

Περιφερειακό ιατρείο για τους αστυνομικούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 547 ΦΟΡΕΣ

Περιφερειακό ιατρείο για τις ανάγκες του προσωπικού των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. θα λειτουργήσει στη Ρόδο. Ήδη η διαδικασία στελέχωσης του συγκεκριμένου ιατρείου είναι σε πλήρη εξέλιξη αφού η προκήρυξη εκδόθηκε πριν από περίπου έναν μήνα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει τα σχετικά δικαιολογητικά που απαιτούνται έως τις 23 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα από τα δεκατρία περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Μάλιστα στο τέλος Νοεμβρίου 2021, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη συνολικά εξήντα (60) ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων.

Στο περιφερειακό ιατρείο της Ρόδου προβλέπεται να προσληφθούν ένας ψυχολόγος, ένας ψυχίατρος και ένας παθολόγος. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, οι επιστήμονες αυτοί θα στελεχώσουν τα περιφερειακά ιατρεία.

Η πρόσληψη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων υγείας και η ένταξή τους στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στο προσωπικό του Σώματος.

Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα οι υγειονομικές ανάγκες τόσο του εν ενεργεία όσο και του εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 15:00 ώρα της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών