Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου: «Η Ανευθυνότητα της ΝΔ γίνεται ορατή για ακόμη μία φορά»

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου: «Η Ανευθυνότητα της ΝΔ γίνεται ορατή για ακόμη μία φορά»

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου: «Η Ανευθυνότητα της ΝΔ γίνεται ορατή για ακόμη μία φορά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η είδηση, μέσω του τοπικού Τύπου, για τον αγώνα αναζήτησης κλίνης ΜΕΘ που δίνει 47χρονη γυναίκα από τη Ρόδο και μάλιστα έπειτα από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όλα αυτά, λίγες μόνο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση μελέτης, των καθηγητών Λύτρα και Τσιόδρα, που κάνει λόγο για απώλειες ζωών λόγω της κυβερνητικής αδιαφορίας για ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Το ερώτημα που διατυπώνουμε είναι πολύ απλό και ξεκάθαρο. Πώς τολμά η Κυβέρνηση, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, να αφήνει ανοχύρωτο το ΕΣΥ; Τις ιδεοληψίες της, που θέλουν τα κέρδη των λίγων και εκλεκτών της πάνω από τις ανάγκες των πολλών, τις γνωρίζουμε. Έπειτα από 2,5 χρόνια ψεμάτων και απευθείας αναθέσεων, σε αυτούς που κάνουν χυδαία προπαγάνδα υπέρ της, ολόκληρη η κοινωνία έχει αντιληφθεί πόσο ίδιοι δεν είναι όλοι στην πολιτική σκηνή.

Ο κ. Γεραπετρίτης, μόλις το περασμένο Σάββατο, από το βήμα της Βουλής μίλησε, εκ νέου, για τη δυναμική 1300 κλινών ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία της επικράτειας. Η σκληρή πραγματικότητα τους διαψεύδει. Όλα για την επικοινωνία και καμία ουσιαστική παρέμβαση για την ουσία. Αμφισβητούμε, ξεκάθαρα και κατηγορηματικά, τα μαθηματικά των ψευδώς αυτοαποκαλούμενων αρίστων της Νέας Δημοκρατίας.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω απ΄ όλα. Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να μην ανεχτούν και να μην εξοικειωθούν με τον πόνο και με το άδικο. Τους καλούμε να πιστέψουν πως, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε αξιοπρέπεια για όλους.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση στην συντοπίτισσα μας και πολύ σύντομα να είναι πίσω στην οικογένεια της και στην καθημερηνότητα της. Έστω και την ύστατη στιγμή να μπει μπροστά η λογική και οι ανάγκες των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την κοινωνική στήριξη.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο