«O θεριστής της Κυψέλης»: Η Έλενα Κορδέλλα παρουσίασε το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα

«O θεριστής της Κυψέλης»: Η Έλενα Κορδέλλα παρουσίασε το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα

«O θεριστής της Κυψέλης»: Η Έλενα Κορδέλλα παρουσίασε το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 389 ΦΟΡΕΣ

Το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα «Ο θεριστής της Κυψέλης» παρουσίασε στο ξενοδοχείο Semiramis το προηγούμενο Σάββατο η συγγραφέας Έλενα Κορδέλλα.

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά αστυνομικό μυθιστόρημα της κας Κορδέλλα, η οποία αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να εκδώσει και το τρίτο της βιβλίο ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο από τα έργα της να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τις έντονες βροχοπτώσεις, η αίθουσα γέμισε κόσμο που είχε την ευκαιρία να ακούσει την ευχάριστη κουβέντα.

Με την κα Κορδέλλα συνομίλησαν η δικηγόρος και συγγραφέας, Αναστασία Καλλιοντζή καθώς και η συντάκτρια αστυνομικού - δικαστικού ρεπορτάζ στη «Ροδιακή», Ελευθερία Πελλού.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Καλογήρου ενώ τη συγγραφέα προλόγισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Βασίλης Περίδης.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Έλενα Κορδέλλα γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Κατέχει πτυχίο Νομικής και μεταπτυχιακό στην Ποινική Δικαιοσύνη και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Τα τελευταία 14 χρόνια είναι μάχιμη δικηγόρος και ασκεί το επάγγελμά της στη Ρόδο, όπου διαμένει πλέον μόνιμα με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της.

Από πολύ μικρή τη συνάρπαζε το παιχνίδι με τις λέξεις. Της άρεσε να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους και ήρωες στους οποίους έδινε πνοή και διέξοδο στο χαρτί αφήνοντάς τους να ζήσουν τις περιπέτειές τους στο έπακρο.

«Ο θεριστής της Κυψέλης» είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη σεναριογραφία.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας