Ν. Γερονικόλας: Η περιφερειακή αρχή μπέρδεψε τη συναίνεση με την υποταγή!

Ν. Γερονικόλας:  Η περιφερειακή αρχή μπέρδεψε  τη συναίνεση με την υποταγή!

Ν. Γερονικόλας: Η περιφερειακή αρχή μπέρδεψε τη συναίνεση με την υποταγή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και στην επίθεση που δέχθηκε από την Περιφερειακή Αρχή η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” χθες ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Νίκος Γερονικόλας.

«Κάθε φορά περιμένω να γίνει παραγωγικός διάλογος και κάθε φορά απογοητεύομαι. Η διένεξη έγινε στο θέμα που αφορούσε την αντιπλημμυρική προστασία και τέθηκε κατόπιν αιτήματος της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση. Ενώ όλη η διεξαγωγή της συζήτησης ήταν πολιτισμένη ο περιφερειάρχης μετέτρεψε το Περιφερειακό Συμβούλιο σε αρένα. Ήταν τόση η ένταση που κανείς δεν καταλάβαινε από πού ξεκίνησε. Γίναμε μάρτυρες μιας περίεργης πολιτικής κόντρας χωρίς ουσιώδη λόγο. Δεν έχω δει στη Βουλή να εκτρέπονται πολιτικοί όπως έγινε με την περιφερειακή αρχή. Ακούστηκαν προσβολές. Μιλάμε για πολιτιστική και πνευματική βία. Αντί να ψάχνουμε την κοινή συνισταμένη κάποιοι επέλεξαν να γίνουμε όλοι κουμουνιστοφάγοι Χάνεται το μέτρο», τόνισε.

Ο κ. Γερονικόλας είπε ότι η περιφερειακή αρχή θα μπορούσε να ακούσει απλά τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και να τις προσπεράσει λέγοντας απλώς «πάμε στα επόμενα θέματα».
«Το ΚΚΕ έχει τη γραμμή του. Όταν κάνω διάλογο με κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνώ με όλα. Οι σύμβουλοι της παράταξης του ΚΚΕ έρχονται διαβασμένοι στις συνεδριάσεις. Παρακολουθώ τις τοποθετήσεις και τις θέσεις και δεν θίγομαι από τις εκφράσεις και τις θέσεις για το μεγάλο κεφάλαιο και τους επιχειρηματίες. Δεν θα έπρεπε να ακουστούν απρεπείς εκφράσεις ειδικά σε γυναίκες που αυτή την περίοδο στοχοποποιούνται», τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος.

Ο κ. Γερονικόλας αναρωτήθηκε για το πώς έγινε στη συνεδρίαση η σύγκριση του Στάλιν με τον υπουργό κ. Αδωνι Γεωργιάδη.
«Πώς μπορεί να συγκριθεί ο Στάλιν και ο αντιπρόεδρος του κόμματος που έδωσε το χρίσμα στον Περιφερειάρχη, Άδωνις Γεωργιάδης. Κάποια πράγματα οφείλουμε να τα θέτουμε σε ένα ιδιαίτερο πλαίσιο. Αν νομίζει πως πρέπει να ανοίξουμε πόλεμο με το ΚΚΕ, ας το πει. Οι ψηφοφόροι οι δικοί μας με τους δικούς του είναι οικογένειες που κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Φοβάται τη συζήτηση; Έχουμε εκλογές και δεν το ξέρουμε; Άλλο κριτική και άλλο κατάκριση. Έχει μπερδέψει τη συναίνεση με την υποταγή και φοβάται μήπως ενδώσει», τόνισε ο κ. Γερονικόλας.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο