Συνάντηση της ΚΑΕ Κολοσσός με τον δήμαρχο Ρόδου

Συνάντηση της ΚΑΕ Κολοσσός με τον δήμαρχο Ρόδου

Συνάντηση της ΚΑΕ Κολοσσός με τον δήμαρχο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Η εξαιρετική πορεία του Κολοσσού στο φετινό πρωτάθλημα ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης εκπροσώπων της ΚΑΕ με τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, μιας και οι «θαλασσί» αποτελούν πια μια από τις πιο επιτυχημένες επαρχιακές ομάδες μπάσκετ στη χώρα.

Ο Ιωάννης Παππάς και ο Θεόδωρος Καρατζάς είχαν την ευκαιρία στη συνάντηση αυτήν να ενημερώσουν τον δήμαρχο για ό,τι αφορά την ομάδα, έχοντας τη απαραίτητη στήριξη για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τη συνάντηση είναι η παρακάτω:
«Με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη συναντήθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Ιωάννης Παππάς, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολοσσού H Hotels κ. Θεόδωρος Καρατζάς και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Μελής

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα. Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την πορεία της ομάδας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη και ανάδειξη της μοναδικής πανελλαδικά περιφερειακής ομάδας μπάσκετ στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με εορταστική διάθεση ενόψει και των άγιων ημερών των Χριστουγέννων. Και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία καθώς και μια νέα χρονιά γεμάτη πλούσιες αγωνιστικές στιγμές και επιτυχίες.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, για το ενδιαφέρον που επέδειξε σε όλα τα θέματα της συνάντησης και για τη διαχρονική στήριξη στην ομάδα».

Τα… βλέμματα στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη
Όσον αφορά την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 2 Ιανουαρίου, ο Ηλίας Καντζούρης και οι παίκτες του Κολοσσού προπονήθηκαν χθες στο Βενετόκλειο, αφού στο κλειστό της Καλλιθέας θα γίνει σήμερα το Σούπερ Καπ στο βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου.
Από 23 έως 25 Δεκεμβρίου οι παίκτες θα έχουν το ρεπό τους, ώστε να συνεχίσουν περισσότερο ορεξάτοι την πολύ καλή παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου