Παρέμβαση στις Επτά Πηγές πρόκειται να κάνει ο δήμος Ρόδου

Παρέμβαση στις Επτά Πηγές πρόκειται να κάνει ο δήμος Ρόδου

Παρέμβαση στις Επτά Πηγές πρόκειται να κάνει ο δήμος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1062 ΦΟΡΕΣ

Μία σημαντική παρέμβαση ετοιμάζεται να κάνει ο Δήμος της Ρόδου για την προστασία ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, των Επτά Πηγών, με το έργο της αποκατάστασης-διευθέτησης του ρέματος που υπάρχει εκεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος απηύθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του Δημάρχου, για την ανάθεση του έργου αυτού το οποίο θα εκτελέσουν οι Τεχνικές του Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, υπάρχει θεωρημένη μελέτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών για την εκτέλεση του έργου, το οποίο είναι προϋπολογισμού 53 χιλιάδων ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι δύο μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Κριτήριο για την ανάθεσή της είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Σημειώνεται ότι, ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η ερχόμενη Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας, πιστοποιημένοι χρήστες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών, προβαίνουν στην αποσφράγιση των προσφορών και μετά τη σχετική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης επί των προσφορών, εκδίδεται η απόφαση απευθείας ανάθεσης της σύμβασης, η οποία κοινοποιείται σε όλους τους συμμετέχοντες μέσω του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς