Στη Ρόδο αγώνας ανωμάλου δρόμου από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Στη Ρόδο αγώνας ανωμάλου δρόμου από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Στη Ρόδο αγώνας ανωμάλου δρόμου από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 381 ΦΟΡΕΣ

Ο γενικότερος σχεδιασμός του τοπικού μας στίβου ενόψει της νέας χρονιάς θα συζητηθεί και θα παρθούν μάλιστα αποφάσεις γι’ αυτόν στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΑΣ Δωδεκανήσου.

Ένα από τα σημαντικά θέματα θα είναι φυσικά ο απολογισμός του 2021, μιας ιδιαίτερης αγωνιστικής χρονιάς λόγω της πανδημίας, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά θα τεθούν στο τραπέζι και ζητήματα σχετικά με το καλεντάρι του 2022.

Το σημαντικό είναι ότι μέσα στον Γενάρη θα γίνει στη Ρόδο ένας διασυλλογικός αγώνας ανωμάλου δρόμου, το πιθανότερο στη Μεσαιωνική Τάφρο, σε διάφορες αποστάσεις. Σ’ αυτόν, εκτός από αθλητές με δελτίο σε σωματεία στίβου, θα συμμετάσχουν κι ελεύθεροι ασκούμενοι, ενώ με βάση τις επιδόσεις θα προκύψουν και οι προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας αυτός θα συνδυαστεί για τα σωματεία με τη Γενική Συνέλευση της ΕΑΣ Δωδεκανήσου στη Ρόδο αλλά και με την ετήσια γιορτή βράβευσης των κορυφαίων της προηγούμενης χρονιάς. Αυτός ο συνδυασμός στιβικών δραστηριοτήτων δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Δωδεκανήσου, αφού έτσι πραγματοποιούνταν μέχρι και πριν από δέκα χρόνια περίπου, προτού η οικονομική κρίση αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης