Γιάννης Καμπούρης: «Μπορούμε και πιο ψηλά!»

Γιάννης Καμπούρης: «Μπορούμε και πιο ψηλά!»

Γιάννης Καμπούρης: «Μπορούμε και πιο ψηλά!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 269 ΦΟΡΕΣ

Πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου, Γιάννης Καμπούρης. Ο ίδιος μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθούν οι στόχοι της ομάδας και να κοιτάξει και πιο ψηλά, κάτι που θα εξαρτηθεί από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι απέναντι στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Ασφενδιού.

Αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας. Είμαστε μέσα στον αρχικό μας στόχο που ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία. Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε μέχρι τώρα ότι μπορεί να κοιτάξει και λίγο πιο ψηλά. Όπως είχα πει, αν στο τέλος του πρώτου γύρου είμαστε κοντά στην κορυφή, μπορούμε από εκεί και πέρα να διαφοροποιήσουμε τον στόχο μας, χωρίς όμως να υπάρχει άγχος. Μένει ένα παιχνίδι για να κλείσει ο πρώτος γύρος, αυτό με την Αναγέννηση Ασφενδιού που είναι πραγματικά καθοριστικό. Αν το κερδίσουμε θα μπορούμε να μιλάμε, αλλιώς και θα είναι εφικτό να χτυπήσουμε μια από τις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου μας».

«Ουδέν σχόλιο για τον Έλληνα!»
Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ένας από τους πολύ έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Γιάννης Έλληνας, αποτελεί παρελθόν, απάντησε ως εξής:
«Ουδέν σχόλιο για τον Έλληνα. Ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας».

Το ψάχνουν για μεταγραφική ενίσχυση
Την μεταγραφική ενίσχυση αναζητούν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ψάχνουν για μια ή και δυο μεταγραφές, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο σύλλογος της νότιας Ρόδου έχει εντοπίσει τους παίκτες που την ενδιαφέρουν.

Μπαμπάς ο Δαρζέντας
Μπαμπάς έγινε ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Δαρζέντας. Ο σύλλογος με ανακοίνωση του αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου εύχεται ολόψυχα στο Γιώργο Δαρζέντα και τη σύζυγο του, να τους ζήσει το μωράκι τους και να είναι καλότυχο''. Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την οικογένεια, που έχει και ένα αγοράκι».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων